Mary's Bruidshuis Betaalbare bruidsmode in Noord- Holland Mary's Bruidshuis

Mary's Bruidshuis Mary's Bruidshuis
5 5 8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Mary's Bruidshuis Vraag informatie aan
Kerkweg 64
1606 AT Venhuizen

Betaalbare bruidsmode in Noord- Holland Mary's Bruidshuis

Met onze jarenlange ervaring is Mary's Bruidshuis inmiddels een begrip geworden in Noord-Holland

Waarom Mary’s Bruidshuis

 • Wij hebben een fantastische bruidscollectie in de winkel hangen die al begint vanaf 250 euro
• Geen probleem met parkeren, dit kan op eigen terrein, dus geen onrust over parkeermeter
• Wij nemen bij ons alle tijd voor het uitzoeken dan je bruidsjurk en werken daarom ook uitsluitend op afspraak
• Wij hebben betaalbare trouwjurken gaan tot max €1500.00
• Neem eens een kijkje in het gastenboek, dan kan je de sfeer al een beetje voelen

Kortom laat je verrassen en neem bij vragen en/of opmerkingen contact met ons op. Wij helpen je graag!

Wij zijn er klaar voor om jou een onvergetelijke dag te bezorgen tijdends het passen van jou trouwjurk.

Bezoek ook eens onze facebook pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anouk

Op 04 jul 2018

Mary is een vak vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Wat ik heel fijn vond is dat ze eerst de reactie van de bruid afwacht en daarna zelf haar eerlijke oordeel geeft. Niks is te veel gevraagd alles kan. Het is een unieke ervaring en belevenis bij Mary's Bruidshuis. Dank je wel lieve Mary voor mijn droomjurk!!

Charlotte

Op 21 jun 2018

Wauw wat een enorm bijzondere ervaring om samen met Mary voor de bruidsjurk te kiezen van je dromen. De aandacht, de professionaliteit en de warmte die je ontvangt is geweldig. Ik heb mijn droomjurk gevonden en kan niet wachten om die aan iedereen te showen op de grote dag. Met enorm veel trots! Ik kan het iedereen aanraden om hier de trouwjurk uit zoeken.

Monique

Op 19 jun 2018

Het uitzoeken van mijn jurk bij Mary was een hele fijne ervaring. Mary heeft kijk op wat er bij jou past, luistert goed naar je en geeft goede tips. Als je er weggaat, heb je de voor jou perfecte jurk uitgezocht en voel je je al een mooie bruid. Mary maakt er echt een leuke dag voor en staat ook naderhand open voor vragen en je kunt ook langskomen als er evt iemand is die jij nog de jurk wilt laten zien. Ik kan het alleen maar aanraden om je jurk bij Mary te gaan uitzoeken!

Charissa

Op 17 jun 2018

Zeer hartelijk ontvangen, en heeft vanwege ruime ervaring kijk op de jurk die bij je persoonlijkheid past. Ben er erg blij mee en weet zeker dat ik op onze trouwdag stralend in mijn jurk zal verschijnen! Dank je wel Mary!! Charissa

Renske

Op 15 jun 2018

Mary, In januari ben ik langs geweest samen met mijn groepje. Wij vonden het allen een zeer prettige ervaring!!! Niks was te gek. Bedankt voor alles, Groetjes Renske

Sharon

Op 15 jun 2018

Gewoon in 1 woord GE-WEL-DIG. Zo gastvrij, zo lief.. erg fijn.. Ik zal iedere vrouw die gaat trouwen adviseren om bij Mary langs te gaan!! Dan komt het helemaal goed.

Wendy

Op 14 jun 2018

Mary is een topper! Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ook de mensen die ik had meegenomen ervaren dit. Het is gewoon heel gezellig. Eerst rustig thee drinken om elkaar te leren kennen. Op deze manier weet ze precies wat je wil. Daarna is het moment om de jurken te passen! Super leuk en heel vanzelf ging dit. Mary is gelukkig ook eerlijk. Je kan er zeker van zijn dat je een jurk koopt die bij je lichaam past en die je waanzinnig staat! Mary voelt nu zelfs als familie.

Antoinette

Op 14 jun 2018

Afgelopen donderdag bij Mary geweest. Wat een super lieve en leuke spontane vrouw. Ze luistert goed na je wensen en weet waar ze het over heeft. Ze laat je de type jurken passen die je bedacht had, ook al weet Mary dat het model niet bij je past. Maar juist om je dat te laten inzien. Hieraan zie je dat Mary veel ervaring heeft. Ze luistert goed naar je mening en zorgt er uiteindelijk voor dat je je droomjurk vindt. DE dag duurt nog erg lang, maar Mary geeft je de mogelijkheid om nog eens tussendoor te komen om je jurk aan te trekken. Zoals ik over twee weken een speciaal momentje zal hebben met oma. Wat een mooie service! Echt een aanrader bij Mary!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation