Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Margriet Jewels Goudsmid Margriet - Sieraden met een verhaal

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Margriet Jewels Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwringen Margriet Jewels in Annen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jessica

Op 26 oct 2021

Margriet neemt alle tijd voor je om naar jou verhaal achter de sieraden en je idee te luisteren. De ring die ze heeft gemaakt uit meerdere ringen is prachtig. Precies zoals we hadden afgesproken. Ze houdt je op de hoogte tijdens het proces met foto's en video's en overlegd waar nodig. Al met al een heel positief en fijn gevoel bij Margriet!

Gerard

Op 26 oct 2021

Samen met Margriet een prachtig ontwerp bedacht voor een ring bedacht. Afstemming verliep heel soepel en laagdrempelig. De ring is heel mooi geworden. Echte vakvrouw!

Lena & Jelle

Op 26 oct 2021

Wat een geweldige ervaring om bij Margriet onze trouwringen te laten ontwerpen! Ècht super mooi geworden en helemaal naar onze zin. Er was steeds overleg en Margriet stuurde tussendoor foto's op van de vorderingen. Heel tevreden zijn we en wat is Margriet een leuk mens... We kunnen haast niet wachten om te trouwen, dan kunnen ze eindelijk om!

Iris

Op 26 apr 2021

Heel aardig en precies wat we zochten We wilden graag een bijzondere trouwring. Die echt bij ons zou passen en we wilde graag als herinnering as verwerken van onze poes die overleden was. Na heel veel zoeken vonden we bij Margriet precies deze combi een ring naar onze wens ( geen standaard ring) en dat er as in verwerkt kon worden. Nog elke dag zijn we super blij met onze trouwringen. Dank je wel Margriet.

Anneke

Op 29 oct 2020

Ik had wat gouden sieraden van mijn grootouders gekregen in mijn puberjaren en lag te verstoffen in de kast best jammer, tevens nog wat gouden sieraden van mijn schoonmoeder die ik nooit heb gekend. Contact gezocht met Margriet en afspraak gepland. Je wordt zo hartelijk ontvangen dat je voelt je direct thuis, kletsen en ontwerp bespreken met een kopje koffie fantastisch. Alles wordt doorgesproken en dan gaat het gebeuren. Je krijgt via de app foto’s hoe het allemaal wordt ontwikkeld van goudklomp tot het resultaat. Prachtige hanger in de vorm van een hart met een steentje topaas. Ik draag het hart bij mijn hart ter nagedachtenis aan mijn grootouders en schoonmoeder ❤️. Lieve Margriet kan je niet vaak genoeg bedanken wat jij voor mij hebt gemaakt. Wil je iets moois dan is een bezoek aan Goudsmit Margriet in Annen echt een aanrader.

Gerhard

Op 29 oct 2020

Heel erg blij met de ring die Margriet voor me heeft gemaakt van de trouwringen van mijn ouders en de verlovingsringen van mijn vrouw en mij!

Pietsje

Op 29 oct 2020

Margriet heeft een mooie hanger gemaakt Tijdens het proces stuurt ze steeds foto’s zodat je kan zien of het naar wens gemaakt wordt Super bedankt voor alles!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation