LiAtelier Trouwringen met edelstenen

LiAtelier LiAtelier
Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwringen mogen meer zijn dan alleen maar mooi.

De liefde wordt extra bezegeld wanneer het verhaal van het bruidspaar terug te zien en te voelen is in het sieraad. Dat is waar we goed in zijn: de stijl, wensen, het verhaal en de emotie vangen in mooie ontwerpen met echte edelstenen. Stenen die zowel jullie liefde, als individuele persoonlijkheden tot zijn recht laten komen. Onze goudsmeden werken de ontwerpen vervolgens uit tot unieke trouwringen.  

Wanneer ga je naar LiAtelier voor je trouwringen?

LiAtelier past bij jullie wanneer jullie iets anders willen dan de juwelier verkoopt, wanneer je een sieraad wilt dat niemand anders heeft, wanneer jullie een set willen, maar allebei een heel andere smaak hebben en wanneer een andere goudsmid zegt: ‘dat gaat mij niet lukken'. Daag ons maar uit. 

Waar LiAtelier veelzijdig in is, is dat wij samen met jou kunnen starten vanuit veel verschillende vormen van inspiratie. Wij zijn gespecialiseerd van de technische kant van het goudsmeden tot de werking van de steen. Van het creatieve ontwerp tot stijlvoorkeuren en de smaak van de klant. Daardoor worden de trouwsieraden die we maken altijd een succes. Het moet op alle fronten goed voelen en dat vertalen we naar een ontwerp. 

Edelstenen zijn trouwens niet verplicht. We ontwerpen ook zonder stenen. Soms voor beide partners, soms voor één van beide. 

Specialist in edelstenen en mineralen

Binnenlopen bij LiAtelier betekent omringt worden met een weelderige collectie edelstenen sieraden. We hebben de meest gevarieerde collectie van Noord Nederland, en misschien wel van heel Nederland. 

Achter deze schatkamer schuilt passie en veel kennis. Kenmerkend voor LiAtelier is de focus op enkel de natuurlijke edelstenen. Geverfde of synthetische stenen tref je bij ons niet aan. 


Over LiAtelier

Gerund door man en vrouw, baby, een beroemde winkelkat en een bevlogen personeelsteam. Professionaliteit, Groningse gezelligheid en huiselijkheid gaan hier hand in hand. Net zoals spiritualiteit en nuchterheid. 


Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor LiAtelier
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation