Juwelier Boonk Bij Juwelier Boonk krijgt u de bediening die u verdient!

Juwelier Boonk Juwelier Boonk
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Juwelier Boonk Vraag informatie aan
Bakkerssteeg 4
7622 GX Borne

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar dé perfecte trouwring? Juwelier Boonk helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wij geven u op onze website een indruk van de collectie die we voeren in Trouwringen. De bovenstaande foto's zijn slechts een greep uit het brede assortiment van Aller Spanninga, dé trouwringen fabrikant van nederland! Deze zijn allemaal via ons te bestellen. Uiteraard is een bezoek aan onze winkel een betere optie!

Wij nemen de tijd voor u. U heeft de ringen 'live' in uw handen en u krijgt meteen alle informatie die u nodig heeft op maat. Wij zijn u graag van dienst en brengen u alvast in de feest stemming! Wij nemen de tijd voor u, want kwaliteits ringen zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van het huwelijk.

Een enthousiast team staat voor u klaar!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Inge

Op 17 jan 2020

Dit is de juwelier waar je moet zijn! Altijd perfecte service en altijd even aardig.

Nicole

Op 18 oct 2018

Top juwelier! Mooie collectie! Goede service!

Carlijn

Op 26 jun 2018

Vanmiddag kwam ik naar de winkel om een nieuwe batterij in mijn horloge te laten zetten, bij het openen van het achterplaatje knapte de aanzet waar het bandje aan vast zat. Dit hebben ze super opgelost door mij een nieuw horloge te laten uitzoeken! Dit noem ik nou service!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation