Jeann@ Goudsmid Sieraden spreken luider dan woorden.

Jeann@ Goudsmid Jeann@ Goudsmid
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jeann@ Goudsmid Vraag informatie aan
Geesterduin 16
1902 EK Castricum

Toen ik in 2015 de kans kreeg een winkel over te nemen in Heemskerk twijfelde ik geen seconde en zo is Jeann@ Goudsmid ontstaan. Nog geen 2 jaar later is het tijd voor de volgende stap. Per oktober 2017 is Jeann@ Goudsmid verhuist naar een grotere winkel in winkelcentrum Geesterduin te Castricum. Mijn werkplaats is nu ook in de winkel geplaatst waardoor je niet alleen mijn ontworpen sieraden kunt zien maar ook een indruk krijgt van het ambacht dat goudsmeden heet.

Het leukste vind ik als een klant iets voor een bijzondere gelegenheid wil laten maken, zo kan ik mensen een herinnering geven die ze altijd mee kunnen dragen aan bijvoorbeeld het behalen van een diploma, geboorte, huwelijk of ter ere van een trouwdag. Samen met de klant probeer ik een mooi en comfortabel sieraad te ontwerpen. Iets kleins of groots naar wens van de klant. Een persoonlijk sieraad wat vaak levenslang behouden wordt. Voor de reparaties van uw dierbare sieraden kunt u tevens bij mij terecht.

Ook kunnen klanten het goud wat ze al reeds bezaten laten hergebruiken. Van het oude goud (wat toch vaak dierbaar is) maak ik een compleet nieuw sieraad. Ook als herinnering aan een overledene is het een eer om een sieraad te mogen maken met bijvoorbeeld een vinger afdruk of een mooie steen zodat iemand altijd een stukje bij zich draagt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of gewoon nieuwsgierig naar mijn werkplaats? Kom een keer bij me langs in de winkel en wie weet komen we samen tot een mooi en persoonlijk sieraad.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lorena

Op 04 oct 2018

Jeannette is een ervaren goudsmid met een brede kennis en heeft duidelijk plezier in wat zij doet

Shirley

Op 04 oct 2018

Gepassioneerd en enthousiast gaat zij te werk .Zij houdt rekening met je wensen en kan goed adviseren. Mijn complimenten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation