First Dance Een persoonlijke openingsdans voor jullie bruiloft

First Dance First Dance
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
First Dance Vraag informatie aan
Doctor Poelsstraat 36
6451 EM Schinveld

Let's Weddingdance...!

Een unieke en persoonlijke openingsdans voor jullie bruiloft?

- Leer een persoonlijke choreografie op jullie eigen gekozen muzieknummer(s)

- Een unieke dans als symbool voor jullie samen

- Verras jullie gasten en zet de toon voor een topfeest

- Ook zonder danservaring

- Gratis proefles

- Vanaf € 250 (standaard pakket)

Zijn jullie je al aan het oriënteren voor de openingsdans op jullie aanstaande bruiloft? Of twijfelen jullie nog, omdat jullie misschien nog nooit eerder gedanst hebben, of niet weten waar te beginnen? Lees dan verder! Een groot gedeelte van de koppels die bij First Dance komt heeft nog geen eerdere danservaring. We maken met veel toeweiding en in gemiddeld 6 lessen een voor jullie persoonlijk afgestemde dans op basis van jullie vraag, specifieke wensen en de door jullie gekozen muziek. Tijdens de kennismakingsles leren jullie de eerste halve minuut alvast gratis aan waarna jullie kunnen bepalen of de stijl en werkwijze aansluit bij wat jullie in gedachten hadden. Is dat het geval dan plannen we met onze agenda's erbij de volgende lesmomenten in. Het aantal lessen wat jullie nodig hebben is afhankelijk van een aantal factoren zoals de duur van de dans, de gewenste complexiteit, eventuele ervaring en de aard van de muziek. Een goede maatstaf is dat er per halve minuut aan dans ongeveer een lesuur nodig is om de choreografie aan te leren. Ga er voor een dans van 3,5 minuut vanuit dat je ongeveer 6 lessen nodig hebt. De lessen worden gegeven op twee standaard locaties in Brunssum. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor les aan huis.

Wij zijn ervaren in het maken van moderne, dynamische en creatieve dansen op hedendaagse popmuziek en gebruiken hierin variaties afhankelijk van de muziek uit (klassieke) dansstijlen zoals wals, rumba, cha cha cha, salsa etc. Daardoor is geen dans hetzelfde en ontstaat er altijd een verassende mix.

Zijn jullie enthousiast geworden of hebben jullie behoefte aan meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Roel & Evelien

Op 30 sep 2019

Judith, wat was het leuk om bij jou danslessen te volgen en met een ontzettend mooie dans als resultaat ?. De lessen waren ontspannen en je nam de tijd om onze struggles met bepaalde pasjes op te lossen. We vonden het super leuk dat veel verschillende dansstijlen gecombineerd werden in de dans. Je hebt ons geleerd dat je niet alleen op de beat, maar ook op de tekst kunt dansen, een hele openbaring ?. Het was heerlijk om deze openingsdans op de bruiloft samen te dansen, we hebben alleen maar leuke reacties gehad. Heel erg bedankt voor alles!!

Rogier en Danique

Op 04 jul 2019

Via kennissen terecht gekomen bij Judith. Beide geen danservaring vooraf. Na de proefles direct overtuigd, al waren we zelf niet zeker dat onze dans in het aantal lessen zou gaan lukken, Judith was hier wel van overtuigd. Super leuke danslessen, met persoonlijke aanpak. Zeer flexibel en zeker aan te raden. Iedereen -inclusief wij zelf - vond de dans geweldig en uniek. Wij gingen altijd met veel plezier naar de lessen. Judith bedankt voor de top begeleiding.

Ralph en Mandy

Op 23 jun 2019

Judith heeft ons in een korte tijd een hele leuke openingsdans voor onze bruiloft aangeleerd, dit op een ontspannen en leuke manier. We kregen ook leuke reacties van de gasten op de bruiloft. Judith bedankt voor de leuke lessen en we zullen je bij iedereen aanbevelen.

Ellen

Op 11 jun 2019

Judith, bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Praktisch en snel heb je ons een mooie openingsdans aangeleerd. Ik keek er naar uit als we weer konden komen oefenen. Op onze grote dag hebben we veel complimenten gehad over onze openingsdans! Echt een aanrader!

Jorien

Op 25 sep 2018

Judith zorgt voor de perfecte dans, aangepast op hoe je als koppel samen bent. Het heeft er voor gezorgd dat de opening van de avond nét iets extra’s heeft gekregen. Wij vonden het helemaal geweldig! Super bedankt Judith voor de lessen en de lol wat we hebben beleefd xx

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation