De Schildhoeve Een pracht locatie in de provincie Drenthe

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Schildhoeve Vraag informatie aan
Fluitenbergseweg 69
7931 PA Fluitenberg

Trouwen op de perfecte trouwlocatie in Fluitenberg


Onze parktuin, de moestuin, chillen op het vlonder of rondom de vijver, heerlijk eten, verkoelende drankjes om te drinken en ter afsluiting een topfeest.

Jullie trouwceremonie op het vlonder bij de vijver of op een van onze terrassen, dat allemaal op een unieke trouwlocatie in Drenthe. Proosten met prosecco, het aansnijden van de bruidstaart, koffie en thee, vlotte bediening en onbeperkt drankjes om te drinken. Een smakelijk dinerbuffet of gezellig de grills of barbecue aan en een swingend feest met muziek die jullie leuk vinden! Verrassende hapjes, onbeperkt drankjes en een midnight snack als afsluiter. Zo zou jullie bruiloft op Gasterij De SchildHoeve in Drenthe eruit kunnen zien.

Onze Love Deals

Wij hebben een aantal Love Deals voor jullie samengesteld. Overzichtelijk, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn.
Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, waarbij wij in overleg geheel naar wens een vrijblijvende offerte voor kunnen maken!

Om jullie aanstaande bruidsparen nog een tikkeltje extra in de watten te leggen, bieden wij bij al onze Love Deals een gratis en luxe overnachting (na afloop van jullie bruiloft) bij een van de Bed & Breakfast welke ons dorp Fluitenberg rijk is.

Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gerben

Op 10 apr 2019

Gisteren onze bruiloft gevierd bij de Schildhoeve ! Wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad waarbij alles echt helemaal tot in de puntjes top geregeld was !! Prachtig bedrijf die weet hoe ze het moeten aanpakken. Robert-Koen en Linda en alle werknemers geweldig bedankt voor deze prachtige dag !

Miriam

Op 11 mar 2019

Afgelopen zaterdag onze bruiloft gehad. Zowel de ceremonie in de prachtige tuin en het feest mogen vieren bij Robert Koen en Linda. Alles tot in de puntjes geregeld door een topteam wat alles voor je wil doen. Nogmaals bedankt om onze speciale dag nog specialer te maken.

Chantal

Op 21 aug 2018

08-08-2018 zijn wij getrouwd bij de schildhoeve. wij hebben een geweldige dag gehad. alles was tot in de puntjes geregeld. leuk personeel, ze denken heel goed mee. gewoon een top dag. iedereen van de schildhoeve bedankt voor deze geweldige dag ❤

Nathalie

Op 14 jun 2018

26 augustus onze grote dag mogen vieren op deze prachtige locatie. Het was geweldig. Het personeel heeft ons deze dag in het zonnetje gezet, in de watten gelegd en laten voelen hoe het is als de dag om het bruidspaar gaat. Eindelijk konden onze gasten zien waarom we voor een locatie hadden gekozen die wat verder weg was voor ons maar aan het eind van de avond snapte iedereen dit. Top mensen, top team

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation