de Online Kaarsenwinkel Grootste collectie huwelijkskaarsen

de Online Kaarsenwinkel de Online Kaarsenwinkel
de Online Kaarsenwinkel Vraag informatie aan
Ambonstraat 12
3312 CA Dordrecht

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk.

Huwelijkskaarsen/Trouwkaarsen met de mooiste ontwerpen zijn persoonlijke trouwkaarsen die een blijvende herinnering zijn aan die speciale dag in jullie leven.

Je trouwdag is een speciale zeer romantische dag.  En bij deze romantische dag mogen kaarsen niet ontbreken. Mag je hieruit opmaken dat er altijd kaarsen horen bij een bruiloft? Inderdaad, wij vinden van wel.

Je kunt de kaarsen cadeau doen aan het bruidspaar, of bestel ze voor jezelf als aandenken aan de mooie dag in jullie leven. Ze staan ook mooi als decoratie op jullie bruiloftsfeest. Gepersonaliseerd met jullie namen, de trouwdatum, of zelfs een mooie trouwfoto.

Een mooie trouwkaars cadeau doen is altijd een groot succes, het is een aandenken waar het bruidspaar nog lang van kan genieten, want als die mooie dag voorbij is blijft de herinnering bewaard op de mooie kaars die waarschijnlijk staat te pronken op het dressoir.

Onze  huwelijkskaarsen zijn van hoge kwaliteit, en verkrijgbaar als stompkaarsen en klokkaarsen in diverse maten in de kleur wit en ivoor. Maar ook als stijlvolle kristalkaarsen, met en zonder wasdecoratie, die door hun kristalstructuur een zeer luxe uitstraling hebben. Deze kristalkaarsen zijn leverbaar in hartvorm, golf, ovaal en als vierkante kaars, de hartkaarsen zijn leverbaar in diverse mooie kleuren, en wat al onze kaarsen gemeen hebben, is dat ze allemaal stuk voor stuk met de hand worden bedrukt, op deze manier is er geen kaars hetzelfde, en ben je dus verzekerd van een unieke en persoonlijke kaars.

Tevens is het mogelijk om een mooie bedank kaars te laten maken voor de huwelijksgasten naar het evenbeeld van de trouwkaars, maar dan in het klein. Deze kleinere formaat kaars is een sympathiek gebaar naar de gasten, die dit gebaar zeker zullen waarderen, en net als jullie nog lang aan deze heuglijke dag zullen worden herinnerd.

Wil je nu toch iets totaal anders, neem dan vooral even contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij het ontwerpen met die ene perfecte trouwkaars.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor de Online Kaarsenwinkel
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation