Chateauhotel en Restaurant De Havixhorst De Havixhorst is de ideale locatie voor uw bruiloft.

Chateauhotel en Restaurant De Havixhorst Chateauhotel en Restaurant De Havixhorst
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Chateauhotel en Restaurant De Havixhorst Vraag informatie aan
De Schiphorsterweg 34-36
7966 AC De Schiphorst

Vorstelijk trouwen op Landgoed De Havixhorst.

Vanaf het moment dat u over de rode loper door de poort loopt, wordt u omarmd door een team dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Levendig druk of klein en intiem, op Landgoed De Havixhorst vind u, binnen én buiten, de perfecte ruimte voor de ceremonie, receptie, diner en het feest!

De Havixhorst is een officiële trouwlocatie. Uw huwelijk kan worden voltrokken door een ambtenaar burgerzaken van de Gemeente Meppel in één van de sfeervolle zalen of bij mooi weer buiten. 

Champagne, bruidstaart en een stijlvolle receptie? Een luxe diner of uitgebreide barbecue in de kasteeltuinen? Of gewoon een knallend feest? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Intiem, uniek en tamelijk exclusief.

Een huwelijk is een bijzondere mijlpaal. Uniek voor elk bruidspaar. Elk huwelijk moet persoonlijk en iets van jullie zelf zijn. Dat is precies hoe wij een huwelijk op De Havixhorst benaderen. Geen vraag is te gek en alles kan!

Overigens, bieden wij binnen de grachten vele verschillende mogelijkheden. Waardoor we alles op één locatie kunnen aanbieden. Waarbij we overigens, door de vele verschillende ruimten, zowel binnen én buiten, alles tussen de 5 en 500 personen uitstekend kunnen ontvangen. Hierbij bieden we genoeg intimiteit en privacy voor de kleine gezelschappen, maar ook de nodige ruimte voor de grotere gezelschappen.

Uw trouwdag wordt helemaal compleet met een overnachting in de stijlvolle bruidssuite van het châteauhotel. De volgende ochtend samen ontbijten in de boomgaard maakt het geheel tot een onvergetelijke ervaring!

Wilt u meer weten over trouwen op De Havixhorst?

Laat het ons dan weten via het contactformulier op deze pagina. 

Graag nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek met rondleiding op locatie.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Serge

Op 19 jun 2019

Top locatie voor romantische overnachting en diner... verblijf was super!

Martine

Op 22 aug 2018

Wonderschoon kasteeltje op een prachtige locatie. Van hoogstaand diner voor twee tot grootste bruiloft, van meerdaags zakelijk congres tot een wijnproeverij in de authentieke wijnkelder, van heerlijk slapen in een van de suites tot wandelen door de inspirerende beeldentuin: alles is mogelijk op dit landgoed.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation