Bruidsmode Dream Wedding De leukste, gezelligste en goedkoopste Bruidswinkel van Friesland

Bruidsmode Dream Wedding Bruidsmode Dream Wedding
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruidsmode Dream Wedding Vraag informatie aan
Langebuorren 2A
9051 BG Stiens

Bruidsmode Dream Wedding

Hoe het begon.

Hallo allemaal mijn naam is Brigitta Jonker. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door bruidsjurken, en vind het ook leuk dat ik van mijn hobby mijn beroep kan maken. Ongeveer 18 jaar geleden heb ik ook een bruidswinkel gehad in Damwoude onder de naam Bruidsshop Brigitta. Doordat ik twee keer een tweeling kreeg had ik niet veel tijd meer om de Bruidsshop te runnen. De Bruidsshop is nooit uit mijn gedachten geweest. Nu 18 jaar later zijn onze kinderen groot geworden en kan ik mijn droom weer werkelijkheid laten worden. Naast mijn prachtige beroep als verzorgende IG kan ik op afspraak aanstaande bruiden ontvangen in mijn gezellige bruidswinkel, waar ik soms zal worden ondersteund door mijn dochter Femke of mijn dochter Nynke. In mijn winkel wil ik alle tijd nemen voor de aanstaande bruiden, ze mogen zoveel jurken passen als ze willen. Natuurlijk zijn familie of vrienden van harte welkom om een mooie jurk mee uit te zoeken onder het genot van een kopje koffie of thee. Ik heb alle bruidsjurken onder de € 2.000,- in de maten 34 tot en met maat 60 in de winkel op voorraad. Dus voor iedereen is er een jurk! Ook voor accessoires en schoenen kun je in mijn winkel terecht. Je kunt de jurk op maat laten maken bij Trees de coupeuse die werkzaam is in mijn bruidswinkel. Het dorp Stiens is gemakkelijk te bereiken vanaf  Leeuwarden. Er is een goede parkeergelegenheid voor de winkel. Het dorp ligt heel centraal nabij Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Dokkum en Heerenveen.

Bezoek ook een mijn facebook pagina.

Tot ziens bij Bruidsmode Dream Wedding

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Simone

Op 04 jul 2019

Fijne winkel, en mijn droomjurk gevonden. dank je wel voor de goede service.

Alnita

Op 06 nov 2018

Super! Er wordt alle tijd voor je genomen. Zelfs als je voor de 2e keer komt passen. Brigitte heeft als pluspunt dat ze op afspraak werkt zodat je 'alleen' in de winkel bent. Dat is zo fijn, zo voel je je niet bekeken door andere klanten. De prijzen zijn daarnaast ook een erg leuke bijkomstigheid

Ginie

Op 27 aug 2018

Heb mijn droom jurk gevonden. Word heel goed met je mee gedacht. Helpen je overal mee. Kort om ik vind het een top team. Een aanrader voor alle bruiden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation