Bruidshuis Jolie

(2)

Beoordeel

Al meer dan 35 jaar de toonaangevende bruidsmodespeciaalzaak van Twente

Bruidshuis Jolie is al meer dan 37 jaar gespecialiseerd in het aankleden van bruiden. Een bruidsmodezaak dat van mond tot mond reclame uitgegroeid is tot een van de grootste zaken van Overijssel. Je vindt bij ons een zeer uitgebreide collectie bruidsjurken en accessoires.

Exclusiviteit en Service.

Belangrijk onderdeel van de formule van Jolie is het uitgangspunt dat de wensen van de klant centraal staan. Wanneer exclusiviteit , persoonlijk aandacht en service belangrijk voor je zijn, dan ben je bij Jolie aan het goede adres.

 ”Jolie is in het verleden verkozen tot een van de 5 beste bruidshuizen van Nederland.”

Alle topmerken zijn bij ons vertegenwoordigd. Merken zoals: Pronovias , White one, Nicolespose, Maggi Sottero , Modeca, Sincerity , Sweethart en vele anderen. 

Als Pronovias Premiumdealer hebben we altijd een grote collectie Pronovias jurken in de zaak en de mogelijkheid tot het doen van spoedbestellingen uit alle Pronovias collecties.

Bruidshuis Jolie heeft bruidsjaponnen in alle stijlen en prijsklassen. Ook voor grote maten kun je bij ons terecht. Het bruidshuis beschikt over een eigen atelier met ervaren en gediplomeerde coupeuses, die ter plekke kunnen helpen bij het vermaken, aanpassen en bedenken van je jurk. Je jurk wordt bij ons gratis op maat gemaakt.

Onder het genot van een kopje koffie, in een gezellig en gemoedelijke sfeer, adviseren wij je graag op het gebied van bruidsmode.

053-4314306

Adres: Haaksbergerstraat 298 7513 EG Enschede

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Jamie

5

op 18-07-2018

Wat een lieve en aardige mensen , ik ben enorm goed geholpen ! Ik was heel erg nerveus en ze weten je kalm te krijgen en in mijn geval weten te slagen voor een super jurk , omdat ze goed naar je luisteren. Hele mooie jurken en de service is top ! Bruidshuis Jolie mijn dank is groot

Marieke

5

op 14-06-2018

Erg goed geholpen. En heb hier mijn droomjurk gevonden

Ga naar een verwante categorie

Haaksbergerstraat 298

7513 EG Enschede

053-4314306