Bruidshuis Dokter-de Graaf

(2)

Beoordeel

Het is elk jaar weer een feestje bij Bruidshuis Dokter-de Graaf in Kampen als de nieuwe collectie bruidsjaponnen binnen komt

 

Bruidshuis Dokter- de Graaf is een bruidsmodezaak die subtiel je eigen ideéén wil combineren met de nieuwste bruids-collecties om zo tot een perfecte combinatie te komen voor die ene uniek geweldig mooie trouwdag. www.bruidshuisdokterdegraaf.nl 

Bruiden uit de wijde omgeving van Zwolle, Elburg, Emmeloord, Lelystad en Apeldoorn hebben hun weg met plezier naar ons gevonden. Zij hebben gestraald op die ene voor hen zo mooie trouwdag en wij hebben daar aan mee kunnen werken met persoonlijke aandacht, professionaliteit en de rustige sfeer in onze bruidsmodezaak die je nodig hebt om met overtuiging te kunnen zeggen en voelen:

Collecties waar wij mee werken zijn van Ladybird, Creation of Leijten, Mori lee by Madeline gardner, Modeca, Nicole Spose, Sincerity, Sweetheart, Mode de Pol, Harten 7, Poirier, Elsa Coloured Shoes.

Bezoek ook eens mijn facebook pagina.

038-3332227

Adres: Oudestraat 62 8261 CS Kampen

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Joline

5

op 11-10-2018

Het is alweer een heel tijdje geleden dat ik voor het eerst bij je in de winkel was om een jurk uit te zoeken! Na een paar jurken gepast te hebben, bleven er 2 jurken over: één jurk zoals ik het me voorgesteld had en een andere jurk die ik ook supermooi vond. Jij liet me de jurken verschillende keren passen, zodat ik ook echt overtuigd zou zijn van mijn keuze. En dat is gelukt! Iedere keer als ik weer bij je kwam, was ik weer verrast door ál die glitters in mijn jurk! Daarnaast werd de jurk steeds meer míjn jurk, omdat jullie verschillende aanpassingen gedaan hebben. En toen was het EINDELIJK 28 september. Ondanks dat het regenachtig was, voelde ik me echt de bruid! Ik ben nog steeds super blij met deze jurk. Op de dag zelf heb ik ook veel complimenten gehad over de jurk! Inge, ontzettend bedankt voor alle tijd die je voor me nam, voor jouw hulp en kunde!

Joline

5

op 14-06-2018

Super geholpen! Erg kundig, goede adviezen en aanpassingen met als resultaat een prachtige jurk!!

Ga naar een verwante categorie

Oudestraat 62

8261 CS Kampen

038-3332227