Avenue Trouwringen Studio

Met rust en aandacht jullie trouwringen uitzoeken of samenstellen.

Avenue Trouwringen Studio is een onderdeel van Juwelier Avenue Timepieces & Jewels te Dordrecht. 


Sinds de start van Juwelier Avenue in november 2005  is deze Trendwinkel al een begrip geworden in Dordrecht. Vanaf Augustus 2013 is de winkel uitgebreid met een fraaie trouwringenstudio op de eerste etage.

Een belangrijk moment in het trouwproces is het uitzoeken van trouwringen. Om deze keuze zo goed mogelijk te maken hebben Michel en Stefanie van Juwelier Avenue in Dordrecht besloten een aparte ruimte te reserveren boven hun winkel. Deze ruimte hebben zij omgebouwd tot trouwringenstudio en u kunt hier op uw gemak, samen met een deskundige, de juiste trouwringen uitzoeken en/of samenstellen die bij u passen.
De volgende merken zijn te vinden in onze trouwringenstudio: Breuning, Eclát en Promises. Deze drie merken leveren hun trouwringen in verschillende materialen en hebben een gerenommeerd team achter zich. In hun ateliers wordt gewerkt aan sieraden in topkwaliteiten. Trouwringen in geelgoud, roségoud, witgoud, palladium en platina. Bekijk een deel van onze collectie op onze website of kom langs in onze trouwringen studio in Dordrecht. 

U bent van harte welkom!

Rubriek(en)
Adres Bagijnhof 4
3311 KE Dordrecht
Telefoon Tel: 078-6139003
Bezoek de website