Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Catering in Drenthe

Gast op jullie eigen feest

Catering is niet alleen een belangrijk onderdeel van de bruiloft, het is ook een breed begrip. Hapjes, drankjes, amuses, buffet, diner of de 'late night snack'  zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van de catering.

Bovendien: zoveel mensen, zoveel wensen. Vis, vlees, vegetarisch, absoluut géén vetrandjes, speciale diëten en allergieën. Zomaar een paar zaken die de revue passeren als je een willekeurige groep mensen aan een tafel zet om voor te koken.

Zie daar maar eens uit te komen. Tijd dus om de cateraar erbij te roepen!

De catering tijdens de bruiloft
Geen feest zonder eten en drinken. Van welkomstdrankje tot late night snack en alles wat hiertussen zit. Laat dat maar aan een goede cateraar over.

Een goede cateraar zorgt er bovendien voor dat niet alleen het eten en drinken tot in de puntjes verzorgd is, maar dat ook het bedienend personeel eruit ziet om door een ringetje te halen. Strak georganiseerd, correct, maar ook warm en vol aandacht voor alle gasten.

Styling en decoratie
De catering voor een bruiloft omvat veel meer dan alleen lekker eten en drinken. Ook de perfecte styling en decoratie horen erbij. Veel cateraars kunnen ook dit onderdeel van jouw bruiloft prima verzorgen. Soms doen zij dit zelf, een andere keer werken ze samen met een styliste. Het totaalplaatje moet altijd schoon, helder, fris en heel mooi zijn. 

Begin op tijd!
De catering vormt een heel belangrijk onderdeel van je bruiloft. Onderschat daarom de toegevoegde waarde van een cateraar niet. Dit geldt ook voor de financiële kant van catering. Aan goede catering hang nou eenmaal een prijskaartje.

Aan jullie de afweging van wat belangrijk is voor de bruiloft. Ga daarom op tijd op zoek, maak een shortlist en vraag om referenties. 

Inspiratie
Op deze pagina vind je allerlei informatie, originele ideeën, inspiratie, tips en trends voor partycatering, bruiloft catering en diners. Natuurlijk met de mogelijkheid weer door te linken naar een overzicht met alle cateraars uit je eigen regio.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation