Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Na de ceremonie & receptie volgt meestal een feestelijk diner

Na de huwelijksceremonie en receptie volgt meestal een feestelijk diner. Hoe het diner er uit gaat zien, is natuurlijk geheel aan het bruidspaar. Wat past bij jullie en wat past bij het feest? Ga je voor een uitgebreid en uitgeserveerd menu met verschillende gangen of kies je voor een informeel buffet of BBQ?

Wanneer is het diner?

Meestal begint het diner rond vijf uur, half zes. Het hangt er een beetje vanaf hoeveel gangen er zijn en hoe laat het avondfeest gaat beginnen. Wij adviseren het bruidspaar om zowel voor als na het diner even de gelegenheid te nemen om zich even terug te trekken in de bruidssuite. Heel even tijd voor jullie zelf om alle gebeurtenissen van de dag op je in te laten werken.

Hoe ziet het diner eruit?

In principe bepaal je zelf hoe het diner eruit gaat zien, er is veel mogelijk. De meest voorkomende menu opbouw van een drie gangen diner is: voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Bij een vier gangen diner komt gaat er meestal een amuse aan vooraf en bij een vijf gangen diner wordt na de amuse nog een soep geserveerd. Hiernaast zijn er nog meerdere soorten menu’s mogelijk.

Tip!

Wil je er verzekerd van zijn dat het diner helemaal naar jullie wens is? Ga het diner dan – ruim voor de bruiloft – voorproeven. Je hebt dan nog de tijd om jullie wensen goed met de locatie af te stemmen en eventuele wijzigingen aan te geven.

Tekst: Marion van Zutphen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation