Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bubbels met een beetje extra om mee te toosten

Na het jawoord toosten jullie natuurlijk met alle aanwezige dierbaren op het nieuwe geluk. Champagne of prosecco zijn altijd super feestelijk en bovendien heerlijk om te drinken, maar er zijn meer mogelijkheden! We zetten een paar tips op een rijtje. bubbels en een beetje meer

Frisse en fruitige kleuren

Combineer je bubbels met de themakleur van jullie huwelijk. Ze zijn te verkrijgen in wit, rosé en rood, maar je kunt natuurlijk andere gewenste kleuren verkrijgen door een beetje vruchtensap aan de champagne of prosecco toe te voegen. Proef dit vooraf wel even om niet voor vervelende verassingen te komen te staan. Een andere optie is om een lintje in de kleur van jullie thema om het glas te strikken.

Gemixte bubbels

Champagne en prosecco vormen een prima basis voor heerlijke cocktails.

Hoeveel bubbels heb je nodig?

Bereken vooraf hoeveel flessen je nodig hebt. Ga uit van zes a zeven glazen per fles. Houd de hoeveelheid wel ruim genoeg aan!

Bubbels voor kleine gasten

Ook kleine gasten vinden het vaak geweldig om, net als de grote mensen, mee te toosten. Er zijn speciale, alcohol vrije bubbels te koop.

De kers op de …

Wil je net dat beetje extra voor jullie feestelijke drankje? Versier dan de glazen met een aardbei, kiwi of andere fruitsoort. Steek ze op de rand of laat je lekker in het glas drijven.

Marion van Zutphen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation