Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Catering service

Lekker eten en drinken brengt mensen bij elkaar en draagt bij tot de sfeer die bij een bruiloft hoort. Een goede cateringservice kan er voor zorgen dat jullie je bruiloft onbezorgd met jullie gasten kunnen doorbrengen. Samen genieten van jullie mooiste dag terwijl jullie er op kunnen vertrouwen dat het jullie gasten aan niks ontbreekt. Een heerlijk diner, een hapje en drankje tussendoor of een uitgebreid buffet, een goede cateringservice maakt alles mogelijk
.

Catering service

Budget

Voor elk budget kunnen gespecialiseerde cateraars hun cateringservice aanbieden. In overleg is heel veel mogelijk. De cateraars kunnen de cateringservice voor het gehele feest aanbieden of voor delen zoals  bijvoorbeeld de receptie, het feest of het diner.

Creatieve ideeën

Wel eens gedacht aan een poffertjeskraam of frituurwagen op locatie? Aan Tapas of aan steengrillen?
Japans, Indonesisch of een Frans 7 gangendiner? Een chocoladefontijn of een dessertbuffet? De cateringservice kan op al jullie wensen worden afgestemd en helpen met een breed scala aan creatieve ideeën.

Locatie

Ook als het gaat om de locatie zijn de mogelijkheden voor de cateringservice onbegrensd. Van een receptie bij jullie thuis, een diner op de locatie, hapjes en drankjes tijdens het feest tot een diner of een glas champagne in een luchtballon. De sky is de limit.

Denk goed na over wat jullie willen en ga in gesprek met een of meerdere cateraars.
Als de cateringservice goed is geregeld is de bruiloft al bijna geslaagd!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation