Wasserij Stomerij Rontex Al ruim veertien jaar is Wasserij Stomerij Rontex een begrip in Zwolle en omstreken.

Wasserij Stomerij Rontex Wasserij Stomerij Rontex
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Wasserij Stomerij Rontex Vraag informatie aan
Hogenkampsweg 39
8022 DA Zwolle

Zowel een trouwjurk als een trouwkostuum worden met grote zorgvuldigheid uitgezocht. De perfecte jurk en het perfecte kostuum bepalen in belangrijke mate dat de bruid en bruidegom zich stralend voelen en er stralend uitzien op één van de belangrijkste dagen uit het leven: de trouwdag!

Foto’s, reactie van aanwezigen en herinneringen geven aan dat het een fantastische dag was. Het belangrijkste aandenken aan de trouwdag blijven echter toch de trouwjurk en het trouwkostuum. Maar hoe worden de jurk en het kostuum weer net zo perfect als op de trouwdag?

De uitdaging bij het reinigen van een trouwjurk en trouwkostuum heeft te maken met het feit dat er vaak veel verschillende soorten vlekken zijn ontstaan in de jurk en het kostuum. Elke vlek vergt een specifieke behandelwijze om deze weer optimaal te kunnen verwijderen uit de jurk en het kostuum. Zorgvuldigheid en ervaring bepalen dan ook voor een groot gedeelte het resultaat van de reiniging. 

Wasserij Stomerij Rontex bezit deze eigenschappen en streeft naar 100% tevredenheid van de klant.

Er is niets mooiers dan het terug geven van een jurk en kostuum waar de klant zoveel mooie en dierbare herinneringen aan heeft. Ongeacht de stof, het model of de decoraties, Wasserij Stomerij Rontex reinigt elke jurk en kostuum met zorg en aandacht. De klant (bijna) net zo laten stralen als tijdens de trouwdag is het doel van Wasserij Stomerij Rontex. Ook als op een bepaald moment de trouwjurk en het trouwkostuum opnieuw uit de kast worden getrokken om die ene, speciale, dag nogmaals te beleven, zien de jurk en het kostuum er dankzij de reiniging door Wasserij Stomerij Rontex nog steeds stralend uit!

Al ruim 18 jaar is Wasserij Stomerij Rontex een begrip in Zwolle en omstreken. Mede door het grote netwerk met depots is Wasserij Stomerij Rontex voor steeds meer mensen toegankelijk geworden en dit aantal groeit nog steeds. Wilt u meer informatie over de reiniging van uw trouwjurk en trouwkostuum of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Informatie over Wasserij Stomerij Rontex en de contactmogelijkheden zijn te vinden op wasserijstomerijrontex.nl.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Erwin

Op 18 oct 2018

Servicegericht, vakkundig en kwaliteit. Kortom een prima bedrijf. Geleid door bekwame en sociale mensen. Zeker een aanrader.

Erwin

Op 08 jun 2018

Super service en altijd vriendelijk, en mn was ook mooi schoon en opgevouwen

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation