Welke.nl

Tournado partybussen & events Enorme keuze in te gekke partybussen voor je bruiloft

Tournado partybussen & events Tournado partybussen & events
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Industrieweg 62/64
2651 BD Berkel en Rodenrijs

Welkom bij de Tournado, het adres waar u een stijlvolle partybus kunt huren voor uw vrijgezellenfeest en bruiloft, etc! Bij Tournado bent u verzekerd van de meest bijzondere en gezelligste partybussen van Nederland!

U kunt bij de Tournado een partybus huren op maat! Wij beschikken over diverse sfeervolle partybussen. Ook kunt u kiezen uit standaard en luxe partybussen. Onze luxe partybussen beschikken naast de standaard faciliteiten ook over een toilet, dvd installatie en karaoke apparatuur. De bussen kunnen worden gebruikt als partybus, feestbus of discobus.

Onze professionele geluidsinstallatie, rookmachines, lasershows, partyverlichting en cooling (die is voorzien van een ruim assortiment aan gekoelde dranken) zorgen voor de perfecte sfeer om het feest mee te beginnen of te eindigen. Daarnaast beschikken de partybussen ook over ruim opgezette zitplaatsen, die tegenover elkaar zijn geplaatst en voorzien van tafels. Deze opstelling komt direct ten goede aan de sfeer tijdens de reis.

Voor elke soort reis kunnen wij de partybus aanpassen, denk hierbij aan: bedrijfsfeesten, bruiloften, carnaval, themafeesten, verjaardagen, etc. Vertel ons uw ideeën en wij regelen de rest. U kunt ook contact met ons opnemen om juist ideeën op te doen. Wij hebben legio mogelijkheden om de reis nog meer af te stemmen aan uw wensen. Wilt u liever alles verzorgd hebben dan kunt u bij Tournado Events terecht voor compleet verzorgde evenementen!

NIEUW BIJ DE TOURNADO.NL

De NooitMeerNaarHuisBus

- Rijdende kroeg

- Dansvloer

- Bar met tap

- Strippaal

- DJ Booth

- Lasershow

- Karaoke set

- Dames en heren toilet

Vraag naar onze DJ's

Vdm tours 

Onderweg naar je bruiloft!

Wij geloven dat een bruiloftmoet beginnen op het moment dat u instapt. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo raakt iedereen tijdens de rit vanzelf met elkaar in gesprek en dat zorgt voor een goede sfeer!

De touringcar is voorzien van alle benodigheden, u hoeft dus geen drank en eten mee te nemen. Wij denken graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jolanda

Op 09 jul 2018

Bedankt voor de geweldige rit!! Voor herhaling vatbaar

Jan

Op 05 jul 2018

Nog nooit meegemaakt. Wat een geweldige ervaring. Bedankt het was super

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation