Naupar

(2)

Beoordeel

Trouwen aan boord van een zeilschip

Trouwen bij NAUPAR

Uw trouwdag wordt een dag om nooit te vergeten! Helemaal wanneer u aan boord van een prachtig zeilschip elkaar het jawoord kunt geven. NAUPAR biedt u de kans om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen. 

NAUPAR heeft al 35 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften. Wij vinden het geweldig om bij te dragen aan de mooiste dag van uw leven. Het perfecte schip, catering, taart en entertainment – het hoort er allemaal bij. Natuurlijk draait het uiteindelijk maar om één ding: elkaar het jawoord geven in het bijzijn van uw dierbaren!

Dankzij een ruim aanbod van bijzondere zeilschepen heeft NAUPAR voor elk bruidspaar een passend schip. U kunt trouwen in Amsterdam, maar ook in Harlingen (wad), Kampen, Enkhuizen, Hoorn, Lelystad, Monnickendam, Marken, Almere, Stavoren en Zeeland. Hiermee heeft NAUPAR de meeste trouwlocaties van Europa op het water. Een schip kan ook alleen voor de receptie of als feestlocatie worden gehuurd. De mogelijkheden aan boord zijn eindeloos; er zijn kleine schepen met een ontspannen ambiance en schepen met één en al luxe, sommige zelfs met jacuzzi of een bruidsuite.

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een intieme bruiloft en verder is er veel vraag naar een locatie waar ook kan worden overnacht. Diverse schepen beschikken over slaapplaatsen. Lijkt het u ook fijn om na de grote dag en een spetterend trouwfeest wakker te worden en met uw gasten aan dek te genieten van een champagneontbijt en daarna te vertrekken voor een gezellige zeiltocht? Zo maakt u van uw trouwdag gelijk een trouwweekend.

Nieuwe service via WhatsApp

NAUPAR biedt vanaf heden de mogelijkheid om contact op te nemen via WhatsApp. In Nederland wordt dit populaire medium veel gebruikt als communicatiemiddel. Op deze manier probeert NAUPAR de klanten nog beter te bedienen door een extra contactmogelijkheid te bieden.

WhatsApp is hot en wordt, zeker in Nederland, veel gebruikt als communicatiemiddel. Het is dan ook logisch dat er steeds meer bedrijven op inspringen. WhatsApp Messenger is een cross-platform mobiele berichten-app waarmee berichten uitgewisseld kunnen worden zonder dat er betaald hoeft te worden voor sms-berichten. WhatsApp Messenger is beschikbaar voor iPhone, BlackBerry, Windows Phone, Android en Nokia. Aangezien WhatsApp Messenger gebruikmaakt van hetzelfde internetabonnement dat gebruikt wordt voor e-mailen en surfen op internet, hoeft er niets extra betaald te worden voor het versturen en ontvangen van de berichten.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de WhatsApp service van NAUPAR dient eerst WhatsApp Messenger geïnstalleerd te worden op uw telefoon. Vervolgens voegt u handmatig het telefoonnummer van NAUPAR toe in de contactgegevens. ( 06 10 32 51 81 ) Zodra de contactgegevens van NAUPAR zijn toegevoegd aan uw WhatsApp, kunt u een gesprek starten. U zult tijdens kantooruren direct antwoord terug krijgen van één van onze medewerkers.

088-2525328

Adres: Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ineke

5

op 28-08-2018

Heb een aantal keren een schip mogen / kunnen huren en was altijd zeer professioneel, gezellig en geslaagd. Erg tevreden dus!

Corine

5

op 18-06-2018

7 jaar geleden zijn wij op de nieuwe liefde getrouwd. Dit was zo ontzettend goed geregeld dat je echt onbezorgd een top dag krijgt op je huwelijksdag. Ja we horen het nog vaak kan die dag incl 32 graden niet overdoen. Echt een top bedrijf ze luisteren naar je en helpen je waar het kan..

Ga naar een verwante categorie

Bataviahaven 1

8242 PR Lelystad

088-2525328