Michael & Giso

Michael & Giso Michael & Giso
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Michael & Giso Vraag informatie aan
Willemsparkweg 71
1071 GS Amsterdam

Bruidegom Michael & Giso in Amsterdam.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wouter

Op 05 jun 2019

Al een aantal jaar bestel ik mijn shirts en pakken op maat bij Michael & Giso. Kwaliteit is erg goed, het gaat heel erg lang mee. De persoonlijke aanpak is ook echt top, ze nemen echt de tijd en zijn geïnteresseerd. Éénmaal alles op maat en je wil niets anders meer.

Luc

Op 02 may 2019

Voor de bruiloft van mijn broer drie leuke sessies gehad voor een trouwpak en de pakken voor mijn vader en mijzelf. Rolf-Giso heeft ons goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden, stoffen, kleurcombinaties en accessoires. De pakken zitten echt als gegoten en het resultaat is super!

René

Op 19 apr 2019

Super fijn geholpen in de winkel in Breda! Top service en een trouwpak dat als gegoten zit in een samenstelling die ik zelf niet snel had gekozen, maar wat super goed heeft uitgepakt. Veel complimenten gekregen:)

Jeroen

Op 06 sep 2018

Geweldige kwaliteit en super service. Bedankt voor jullie grote bijdrage aan onze bruiloft!

Bart

Op 06 sep 2018

Ik heb bij Michael & Giso in Amsterdam een pak laten aanmeten voor mijn bruiloft. Vooraf had ik voor mijzelf op internet een beeld gevormd van wat ik mooi vind. Michaël heeft mij bij het uitzoeken van de stoffen en kleuren nog mooiere combinaties laten ontdekken die passen bij mijn uiterlijk. En goed opgemeten, want het pak zat bij de eerste pasbeurt gelijk als gegoten.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation