Michael & Giso Het perfecte pak voor de mooiste dag van je leven.

Michael & Giso Michael & Giso
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Michael & Giso Vraag informatie aan
Willemsparkweg 71
1071 GS Amsterdam

Het jawoord is een van de meest betekenisvolle ja’s die je ooit gaat zeggen. Samen met je verloofde en jullie dierbaren nemen jullie de tijd om de liefde te vieren. Deze bijzondere gelegenheid vergt een bijzondere aanpak. De juiste locatie, decoratie en kleding zijn hierbij belangrijke facetten. Waarbij de jurk vaak al in een vroeg stadium gevonden wordt, komt het trouwpak later. Hierdoor is het essentieel dat jouw trouwpak aansluit bij de rest van de gemaakte keuzes. 

Met een trouwpak op maat van Michael & Giso wordt het trouwpak volledig aan jouw wensen. Ervaren tailors gaan met je in gesprek om tot de juiste keuze voor het ontwerp en de stof te komen. Er wordt onder andere gekeken naar jouw persoonlijke kenmerken als haar-, oog- en huidskleur. Daarnaast vinden we de setting en outfit van de partner erg belangrijk. Door jullie huwelijksdag goed in beeld te brengen kan er een trouwpak worden gemaakt dat volledig in het plaatje past. 

Getuige, ceremoniemeester of familie van de bruid of bruidegom? Wees de op één na best geklede man van de bruiloft. Pas je pak aan naar de stijl van de bruidegom of kies voor een door jouw persoonlijke samengesteld maatpak. 

Zie ons als jullie persoonlijke trouwconsulent: wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Benieuwd naar de trends voor komend seizoen? Vraag ons gratis trouwmagazine boordevol inspiratie aan!

Wil je meer lezen over Michael & Giso? Lees dan de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wouter

Op 05 jun 2019

Al een aantal jaar bestel ik mijn shirts en pakken op maat bij Michael & Giso. Kwaliteit is erg goed, het gaat heel erg lang mee. De persoonlijke aanpak is ook echt top, ze nemen echt de tijd en zijn geïnteresseerd. Éénmaal alles op maat en je wil niets anders meer.

Luc

Op 02 may 2019

Voor de bruiloft van mijn broer drie leuke sessies gehad voor een trouwpak en de pakken voor mijn vader en mijzelf. Rolf-Giso heeft ons goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden, stoffen, kleurcombinaties en accessoires. De pakken zitten echt als gegoten en het resultaat is super!

René

Op 19 apr 2019

Super fijn geholpen in de winkel in Breda! Top service en een trouwpak dat als gegoten zit in een samenstelling die ik zelf niet snel had gekozen, maar wat super goed heeft uitgepakt. Veel complimenten gekregen:)

Jeroen

Op 06 sep 2018

Geweldige kwaliteit en super service. Bedankt voor jullie grote bijdrage aan onze bruiloft!

Bart

Op 06 sep 2018

Ik heb bij Michael & Giso in Amsterdam een pak laten aanmeten voor mijn bruiloft. Vooraf had ik voor mijzelf op internet een beeld gevormd van wat ik mooi vind. Michaël heeft mij bij het uitzoeken van de stoffen en kleuren nog mooiere combinaties laten ontdekken die passen bij mijn uiterlijk. En goed opgemeten, want het pak zat bij de eerste pasbeurt gelijk als gegoten.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation