Lommerrijk

(2)

Beoordeel

Prachtige trouwlocatie aan het water

Lommerrijk voor uw mooiste dag! Van huwelijksvoltrekking buiten onder de Kastanjebomen aan het water tot (walking)diner, barbecue , receptie, spetterend feest, het is allemaal mogelijk.

Lommerrijk is sfeervol gelegen aan de Bergse Plas geeft u het buitengevoel, maar toch vlakbij hartje stad. Lommerrijk  is bekend om zijn unieke ligging aan het water, de gratis parkeermogelijkheden voor uw gasten, de vele gebruiksmogelijkheden en de gastvrijheid die de gast voelt vanaf het moment van informatie tot en met het uitzwaaien van uw laatste gasten na een heerlijke avond.

010-4220011

Adres: Straatweg 99 3054 AB Rotterdam

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Yoko

5

op 23-08-2018

We had our wedding at Lommerijk on 8/7/2018 and We would like to thank Rowena and the team for fully dedicating themselves to our wedding and leading the event to success. All our friends and families with very diverse and international background loved the venue and enjoyed the very sunny Sunday. I truly recommend Lommerijk for your special day and making the day unforgettable!

Sharon

5

op 03-07-2018

Op 29 september 2017 hadden wij ons diner en huwelijksfeest bij Lommerrijk. Het was tot in de puntjes verzorgd. Het eten was heerlijk, fantastisch bereid door de BBQ chef. De bediening was vanaf diner tot eind van het huwelijksfeest goed, complimenten voor de bediening en Jeffrey, de partymanager. Wij en onze gasten waren continu voorzien van een drankje en een hapje. Bedankt voor de geslaagde avond op onze trouwdag!

Ga naar een verwante categorie

Straatweg 99

3054 AB Rotterdam

010-4220011