Hoes Tailors Een pak op maat voor de mooiste dag van je leven

Vraag informatie aan
Geesterweg 20
1815 CS Alkmaar

Algemene tekst Hoes Tailors:

Bij Hoes, dé kleermaker van Alkmaar en omstreken, zijn we al sinds 1946 gek op maatwerk. Wij vertellen je daarom ook graag over onze passie en nemen alle tijd om je te helpen aan een trouwpak op maat.

Voor een pak dat als gegoten zit, klop je natuurlijk aan bij een goede kleermaker met de juiste kennis. Daarvoor hoef je niet verder te zoeken: de familie Hoes zit al vijf generaties lang in het kleermakersvak en beschikt over jarenlange ervaring. Voor kwaliteit in vakmanschap zit je bij Hoes Tailors dus helemaal goed!

Samen met jou gaan we op zoek naar het ideale trouwpak, dat een mooie verrassing voor de bruid moet worden en een prachtig plaatje voor de fotograaf. En dat plaatje, daar zul je nog vaak tegenaan kijken. Dus gaan we er samen voor zorgen dat je trouwpak tot het laatste draadje perfect is!

Je trouwpak kopen bij Hoes Tailors en daarmee kiezen voor de beste kwaliteit en de mooiste pasvorm? Een uitstekende keuze! Wij begeleiden jou en je eventuele (grote of kleine!) bruidsjonkers, getuigen of vader van de bruid of bruidegom van begin tot eind bij het kiezen van het juiste pak.

In onze winkel bespreken we samen in alle rust jouw wensen en laten wij je alle mogelijkheden zien voor een trouwpak op maat. Je kunt kiezen uit meer dan 5000 stoffen en talloze extra opties, zoals verschillende knopen, een mooie voering of een speciaal borduursel. Daarnaast nemen wij natuurlijk uitgebreid al jouw maten op, zodat we direct aan jouw pak kunnen beginnen. Nadat het trouwpak op maat in ons atelier is gemaakt, kom je een keer langs om het pak te passen.  Als er dan nog iets niet helemaal goed zit, lossen we dat meteen voor je op.   

Zo weten we zeker dat het pak echt perfect zal passen en dat jij met het allermooiste trouwpak op maat naar huis zult gaan. En we gaan net zolang door totdat jij helemaal tevreden bent. Want dan zijn wij dat ook.

Leon

Facebook

Instagram

Bekijk website
+6 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Hoes Tailors
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation