Feestmuziek.nu Iedere bruiloft is speciaal, onze service maakt het uniek!

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! De periode van plannen en regelen is aangebroken en nu zijn jullie natuurlijk op zoek naar een professionele bruiloft dj die van jullie huwelijksfeest een onvergetelijk succes kan maken! Dan is het goed om te weten dat feestmuziek.nu hier voor kan zorgen. Een geslaagd feest begint nu eenmaal met het inhuren van een goede allround bruiloft dj die als geen ander weet hoe je het bruidspaar en de gasten op de dansvloer krijgt en houdt.

Bij feestmuziek.nu zijn er veel mogelijkheden. Zo heeft de bruiloft dj de beschikking over een luxe witte dj booth met ingebouwd een groot tv scherm. Heel handig, want zo kun je bijvoorbeeld al foto’s van de dag aan jullie avond gasten laten zien nog voor het feest begint! Tevens is het mogelijk om (video) presentaties of videoclips te tonen, extra genieten dus tijdens jullie huwelijksfeest van zowel beeld als geluid!

Feestmuziek.nu werkt alleen met de beste apparatuur en het beste geluid. Onze luxe witte dj show kan eenvoudig worden uitgebreid met een schitterende lichtshow: een kleurenspel dat eenvoudig aangepast kan worden aan een passend thema. Aan werkelijk alles wordt gedacht om de sfeerbeleving van jullie als bruidspaar en jullie gasten optimaal te maken.

Onze bruiloft dj denk graag met jullie mee, zo heeft hij vanaf het eerste contact punt tot en met het trouwfeest zelf regelmatig contact met het jullie als bruidspaar en/of de ceremoniemeester(s). Zo kan het bruidspaar zorgeloos en optimaal genieten van een fantastisch feest!

Neem vrijblijvend contact op met onze bruiloft dj en ontvang een offerte op maat!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marloes

Op 28 aug 2018

Na een fijne kennismaking hebben wij afgelopen vrijdag onze bruiloft gehad! We hebben onze stukje qua muziek doorgegeven en de vrije hand gegeven welke nummers er werden gedraaid! de zaal stond op zijn kop van jong tot oud! Was een top feest, bedankt!!

Samantha

Op 18 jun 2018

Wauw!!! Wat heb jij er een feest van gemaakt. Het was echt perfect! Hartstikke bedankt michiel! Van begin tot eind een volle dansvloer! Vooraf een heel prettig gesprek gehad met elkaar en in de tussentijd ook goed contact via de mail, je begreep presies wat we wilden en alles klopte gewoon! Onze dag op 07-07-2017 was mede dankzij jou perfect!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation