Danssportcentrum La Passe De Openingsdans

Danssportcentrum La Passe Danssportcentrum La Passe
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Danssportcentrum La Passe Vraag informatie aan
Kingsford Smithstraat 106
1945 PW Beverwijk

En het bruidspaar opent de dans............ Oeps

Het gebeurt nog steeds dat bruidsparen na de bovenstaande zin verschrikt naar elkaar kijken. Oeps.... openingsdans vergeten. Zorg ervoor dat dit jullie niet overkomt en neem snel stappen om jullie openingsdans te leren.

Danscentrum La Passe in Beverwijk is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Als een van de weinige dansscholen in Nederland geven we nog steeds 7 dagen per week les in het stijldansen!
Het stijldansen wint weer aan populariteit en steeds vaker willen bruidsparen het feest weer openen met een openingsdans. Helaas wachten veel bruidsparen te lang en "moet" er nog even snel een dans geleerd worden. Laat dit jullie niet overkomen en neem ruim van te voren contact op.

Het is zeker aan te raden om vroeg met de danslessen te beginnen. Met een klein beetje danservaring sta je toch zekerder op de vloer tijdens je openingsdans. Het volgen van een (korte) danscursus is dan ook aan te bevelen. Danscursussen beginnen doorgaans in september en mei.

Een openingsdans op maat via privélessen is natuurlijk ook mogelijk. We maken dan in overleg met jullie een openingsdans die bij jullie past. Hebben jullie een eigen nummer waarop jullie graag de openingsdans leren? Ook dat is geen probleem. Uiteraard beschikken wij over heel veel muzieknummers en kunnen we ook samen een geschikt nummer uitzoeken.

Het is ook mogelijk om met meerdere paren les te nemen. Zo kan je met de wederzijdse ouders, familie of vrienden een aantal lessen nemen zodat de dansvloer goed gevuld is op jullie feest.

Willen jullie meer informatie? Maak dan een telefonische afspraak of stuur via de website een informatieverzoek over de mogelijkheden.

Danscentrum La Passe beschikt over een mooie danszaal en bar waar ook feesten gegeven kunnen worden. Er wordt gewerkt met een cateraar die al uw wensen kan vervullen op gebied van buffetten en hapjes. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het danscentrum. Indien het feest gevierd wordt bij La Passe ontvangt u 2 gratis privélessen voor uw openingsdans.

Gaan jullie ook voor de openingsdans? Neem dan contact op met ons op.
Danscentrum La Passe in Beverwijk 0251249149. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anoek

Op 07 nov 2018

Super leuk duo dat lesgeeft! Veel humor.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation