Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloftdj.eu De Bruiloft Dj heeft in Groningen, Friesland en Drenthe op meer dan 2500 feesten de muziek verzorgd.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruiloftdj.eu Vraag informatie aan
Dhr. Olaf Matthezing
Landelijk

Omdat de bruiloft show gewoon goed moet zijn

Werken wij met mooie verzorgde Bruiloft-Discoshows, professioneel licht en geluid en met de beste Bruiloft Dj's. De bruilofts-discoshow passen wij helemaal op jullie feest aan. Bijvoorbeeld aan de feest locatie en het aantal te verwachte gasten. Zo hebben jullie altijd een mooie verzorgde show met ruim voldoende professioneel licht en geluid, passend bij de feest locatie. Van te voren spreken wij natuurlijk jullie favoriete muziek door en tijdens het feest wordt er uiteraard door de professionele Dj geluisterd naar de verzoekjes van de bruiloftsgasten.

Onze ervaren, allround Dj’s draaien muziek voor jong en oud, zodat het voor jullie, en ook voor alle bruiloftsgasten een onvergetelijk feest wordt. De prijs van de Bruiloft Dj is een all in prijs. Zo hebben jullie nooit rare verrassingen achteraf.

Ruim voor de bruiloft kunnen we in een persoonlijk gesprek met jullie alle wensen doornemen. Ook kunnen we tijdens dit gesprek afspraken maken, bijvoorbeeld over het openingsnummer of de afsluiting van het feest. Mocht de Dj onverhoopt ziek worden vlak voor jullie bruiloft, dan zorgen wij voor een vervangende professionele Dj. Uiteraard is deze Dj op de hoogte van al jullie wensen en van de afspraken die er gemaakt zijn. Dit noemen wij de 100% Dj Garantie.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frank

Op 19 jun 2018

Bedankt Olaf voor je bijdrage aan een top avond! Prima geregeld!

Robert

Op 19 jun 2018

Wat hebben wij een top feest gehad met Olaf! Hij voelt precies aan wat de mensen graag willen horen. Fotograaf is ook echt een aanrader.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation