Bruiloftdj.eu De Bruiloft Dj heeft in Groningen, Friesland en Drenthe op meer dan 2500 feesten de muziek verzorgd.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruiloftdj.eu Vraag informatie aan
Zwarte Els 2
9351 XJ Leek

Welkom bij de Bruiloft DJ

Jullie zijn op zoek naar een Bruiloft DJ die van jullie bruiloft een onvergetelijk superfeest gaat maken? Dan is dit het juiste adres! Wij staan voor hoge kwaliteit en zorgen voor een gegarandeerd topfeest voor jullie bruiloft of jubileum!

De Bruiloft Dj heeft in Groningen, Friesland en Drenthe op meer dan 1950 feesten de muziek verzorgd. En is nu voor jullie bruiloft hier te boeken. Boek je de Bruiloft DJ, dan krijgen jullie een professionele bruilofts-discoshow met een professionele DJ. De bruilofts-discoshow beschikt altijd over het beste licht en geluid, is afgestemd op jullie wensen en op de feestlocatie. Uiteraard overleggen we de muziekkeuze vooraf met jullie en natuurlijk is er voor de gasten van jullie feest de mogelijkheid om muziek aan te vragen.

EEN FOTOGRAAF DIE MET JULLIE MEE VIERT…

…MAAR DAN WEL MET ZIJN CAMERA!

Een hartstikke leuke tip voor jullie feest is onze bruiloftsfotograaf. Deze fotograaf gebruikt zijn ruime ervaring voor het maken van de mooiste foto’s tijdens jullie feest. Tijdens het hele feest? Inderdaad, tijdens het hele feest! Deze foto’s worden draadloos binnen ongeveer 10 seconden, op twee grote tv schermen geprojecteerd. Onze fotograaf legt geruisloos de mooiste momenten vast en zet de sfeer van het feest om in een blijvende herinnering.

Kortom: Geen gedoe met zoeken naar iemand die foto’s wil maken; wij doen dat voor jullie!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frank

Op 19 jun 2018

Bedankt Olaf voor je bijdrage aan een top avond! Prima geregeld!

Robert

Op 19 jun 2018

Wat hebben wij een top feest gehad met Olaf! Hij voelt precies aan wat de mensen graag willen horen. Fotograaf is ook echt een aanrader.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation