Beachclub The Sunset Beachclub The Sunset wordt niet voor niets het Ibiza van de Noordzee genoemd!

Beachclub The Sunset Beachclub The Sunset
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Beachclub The Sunset Vraag informatie aan
Oranjeweg 61
9161 CB Hollum

Trouwen met de voetjes in het zand!

Op het uiterste westpuntje van Ameland staat Beachclub The Sunset. Op het mooie strand van Ameland. Echt letterlijk op de punt van het eiland met de Noordzee links, rechts en recht voor je. Je kijkt uit over de Noordzee met in de verte Terschelling en als je goed kijkt zie je nog net een stukje van Friesland. Beachclub The Sunset dankt haar naam aan een adembenemende zonsondergang.Volgens velen de mooiste van Nederland.

Beachclub The Sunset heeft meedere terrassen. Voor een uitgebreide maaltijd schuif je aan één van de stoere houten tafels, om lekker te loungen plof je neer op één van de grote houten loungebanken met zóveel kussens dat je er niet meer uit wil. Koelt het wat af, dan ga je bij één van de tien buitenhaarden zitten die zelfs in de winter nog genoeg warmte geven om lekker te blijven zitten. Pal naast Beachclub The Sunset staat op het strand het ‘beachterras’. Grote hardhouten loungebanken met spierwitte kussens staan hier in het zand. Wanneer de bediening je op blote voeten een groot stuk verse watermeloen komt brengen waan je je in het buitenland. De Leeuwarder Courant omschreef het als ‘Ibiza aan de Noordzee’...

Beachclub The Sunset is een permanent strandpaviljoen wat dus het hele jaar geopend is. Beachclub The Sunset heeft twee prachtige ruimtes die los van elkaar gebruikt kunnen worden maar ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo heeft Beachclub The Sunset altijd de juiste sfeer; klein en intiem voor kleinere gezelschappen vanaf 20 personen maar ook grootst en meeslepend voor grotere gezelschappen tot wel 2000 personen.

Speciaal voor jullie huwelijksdag heeft Beachclub The Sunset een prachtig paviljoen ingericht. Stoere stalen spanten, een vloer van 100 jaar oude hardhouten schotten gecombineerd met grote

witte lampen, een ‘strakke’ bar en een wand die helemaal open kan zodat de zaal één wordt met het strand. en het beachterras.

Beachclub The Sunset op deze unieke locatie in Nederland maakt jullie huwelijksfeest heel bijzonder...

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ronald

Op 01 nov 2018

Geholpen door een super gastvrije serveerster, Geesje!! Echt een fijne en vriendelijke ontvangst, en genoten van heerlijke hapjes en mooi uitzicht met zonsondergang.

Liane

Op 24 sep 2018

Wij hebben afgelopen donderdag 28 juni een bruiloft hier gehad! Echt geweldig! Het personeel is super vriendelijk, denkt continu mee, zoekt vooruit naar een oplossing! Perfect! Daarnaast hadden we een 10 voor het weer, een fantastische zonsondergang, een top dj en live saxofonist en ook niet onbelangrijk heerlijk eten en drinken met geweldige cocktails! Voor mij waren het wel 10 sterren!! Alex en Dennis bedankt! Groet Liane (de ceremoniemeesteres )

Erica

Op 18 jun 2018

Wat zijn wij super verwend vanavond, met een fles cava als verrassing voor ons trouwen, in samenwerking met het van Heeckeren hotel! Top avond gehad, heerlijk gegeten en fijne bediening!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation