2suit

(3)

Beoordeel

Trouwpak op maat!

Heeft u al nagedacht over uw pak?

Op de mooiste dag van uw leven wilt u strak-in-pak voor de dag komen. U wilt geen concessies doen. Alles kan en alles mag!

Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsstoffen voor de juiste uitstraling van uw trouwpak. Het zelf uitkiezen van de voering, de knopen en andere details zorgen voor een uniek eindresultaat. Om uw pak te personaliseren kunt u zelfs een tekst aan de binnenzijde laten borduren, bijvoorbeeld de trouwdatum of naam van uw geliefde. Met het concept van 2suit heeft u een betaalbaar pak met een perfecte pasvorm in een mooie kwaliteit!

De periode vóór uw huwelijk is vaak hectisch en druk. 2suit komt daarom als reizende kleermaker bij u thuis of op locatie. Dit kan op elk gewenst moment, zelfs 's-avonds of in het weekend.

Ga naar www.maatpakkenspecialist.nl  kijk hoe wij te werk gaan en maak een afspraak.

We staan voor kwaliteit, service en gemak.

Ons motto is 2suit YOU.....!

Wil je meer lezen over 2suit? Ga dan naar de advertorial

06-84811558

Landelijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Jan Willem

5

op 31-08-2018

net als velen hier getrouwd in een mooi pak van Ron, veel complimenten gekregen en het zat de hele dag in het warme Italië super goed. Ron heeft er heel veel verstand en door subtiele details zoals het boord van het overhemd iets lager werd het geheel nog comfortabeler. Een aanrader voor iedereen.

Boy

5

op 31-08-2018

Voor mij en mijn 2 getuigen een trouwpak aan laten meten door Ron. Wat een geweldige ervaring, dat alleen nog maar is overtroffen door het eindresultaat. Doordat het thuis is aangemeten, is de sfeer uiterst relaxed, en Ron is ook gewoon een aardige en toffe vent. Ik heb dit schitterende pak de hele dag vol trots en met perfect draagcomfort aangehad. En daarnaast kon ik er ook heel goed in dansen. Je bent bijna gek als je je trouwpak niet door Ron laat maken!

sven .

5

op 06-06-2018

Wij hebben 2 pakken aan laten meten. Ze zitten echt perfect! Dankjewel Ron, ik beveel je bij iedereen aan die nog een mooi maatpak zoekt!

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-84811558