Welke.nl

De keuze uit bruidsmeisjes jurken

In de wereld van bruiloften is de keuze altijd reuze. Bruiloften blijven altijd hot en populair, het is een bezegeling van de liefde en afgezien van het feit dat het best een paar centen kost is zowel de voorbereiding als het feest zelf een waar genot om mee te mogen maken. Of je nu ringen, schoenen, bruidsmeisjes jurken of hoedjes uitzoekt; de keuze is altijd enorm. En bruidsmeisjes jurken uitzoeken is naast het uitzoeken van je eigen jurk

bruidskinderen_r858

Wij houden van…


Bruidsmeisjes jurken met accessoires. Want je kunt een kind letterlijk met van alles behangen – het staat altijd schattig. Of het nu kleurrijke kralen- of bloemenkransen zijn, polkadotjurken of een jurk in een ontzettende knallende kleur. Je zit altijd goed! Hartstikke leuk te matchen met felgekleurde haaraccessoires, armbanden en kettingen. Of een mooie strik om het middel. Er is zoals al gezegd heel erg veel keuze en daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om zelf bruidsmeisjes jurken te laten maken. Handig als je een miniversie van je eigen jurk wil hebben.

bruidsmeisje_roze_tiara

Ook leuk zijn…


Bruidsmeisjes jurken in regenboogkleuren. Niet alle kleuren in één jurk, maar verschillende jurken met allerlei kleuren. Eindeloos te combineren met allerlei accessoires in felle kleuren of juist rustige kleuren. Ook witte bruidsmeisjes jurken met felgekleurde accessoires zijn hartstikke mooi (en wat rustiger aan het oog). Het handige aan meisjes is dat alles ze staat. Je kunt ze een bloemenkrans geven, een verentooi, een kralenarmband of –ketting, bedenk het maar en het staat ze uitzonderlijk mooi en schattig. Je kunt gewoon bijna niet verkeerd zitten met de bruidsmeisjes jurken. Ideetje: geef elk meisje verschillende kleuren blaadjes om te strooien. Het ene meisje krijgt paarse, de ander groene, de ander blauwe enzovoort. Na een paar uur ziet de locatie er prachtig versierd uit met allemaal verschillende bloemblaadjes! Het is wel mooi als de bloemblaadjes van dezelfde bloem komen.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation