Welke.nl

De strijd der bruidsmeiden jurken

bruidsmeisjes_mintgroen_wit
De bruiden in sommige Amerikaanse tv-programma’s kunnen er een flinke strijd van maken: de bruidsmeiden jurken. Ze mogen niet te mooi zijn, want dan zou de bruid nog wel eens kunnen verbleken bij de bruidsmeiden jurken in plaats van andersom… Onzin natuurlijk! Jullie bruiloft moet perfect zijn en dan helpt het niet als er een stel bruidsmeiden jurken rondlopen die niet mooi zijn. Kijk hieronder voor inspiratie!

bruidspaar_mintgroen

De juiste combo


Alle bruidsmeiden jurken worden afgestemd op de belangrijkste jurk van het hele feest: de jurk van de bruid. Het is wel zo dat de bruid echt moet stralen op haar bruiloft en dat iedereen er net iets minder mooi uitziet dan zij. Maar dat betekent niet dat de bruidsmeiden jurken zo onflatteus mogelijk moeten zijn. Ook jouw bruidsmeiden komen op de foto’s te staan, denk daar wel aan! Je kunt beter zorgen dat de bruidsmeiden jurken goed bij jouw jurk passen, zonder dat ze deze overtreffen. En dat kan prima!

bruidsmeisjes_ivoor_geel_1

Kleurrijke bruidsmeiden jurken


Eén regel binnen de jurken: neem een andere kleur voor de bruidsmeiden jurken dan wit. Wit is voorbestemd voor de bruid, iedereen weet dat. Alleen de kleine meisjes mogen een wit jurkje dragen. Maar met kleur kun je heel veel leuke dingen doen. Je kunt jurken met een kleuroverloop nemen of geheel effen. De kleur hoeft niet erg fel te zijn, juist donkere kleuren zijn prettig aan het oog en de bruid met een stralend witte jurk steekt dan extra mooi af tegen de bruidsmeiden jurken. Ook zijn kleurige jurken heel goed af te stemmen op het thema of het seizoen. Diepe kleuren bij de winter, roestkleuren en bruintinten bij de herfst, pasteltinten bij de lente en natuurlijk vrolijkere kleuren in de zomer. Ook de lengte van de bruidsmeiden jurken kan uiteraard variëren, maar houd altijd in gedachten: de bruidsmeiden jurken mogen niet te opvallend of extravagant zijn. De jurk van de bruid blijft het mooiste!
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation