Welke.nl

Kinderbruidskleding voor jongens

bruidsmeisjes_jonkers
Er is heel veel super schattige kinderbruidskleding te vinden voor de meisjes. Ik heb zoveel leuks gezien voor de kleine meisjes dat ik wel tien keer mag trouwen voordat ik alle leuke jurkjes een keer heb gebruikt! Maar hoe zit het met de jongens op de bruiloft? Welke kinderbruidskleding bestaat er voor hun? Na een korte zoektocht blijkt – gelukkig – dat er ook super veel stoere, mooie, strakke en nonchalante en bovenal schattige kinderbruidskleding voor jongens bestaat. Enjoy!

bruidje_kind_kus

De ladiesman


Nooit gedacht dat jouw kleine kereltje een rokkenjager zou worden, hè? Nou, met deze outfit wel! Een nette blauwe broek en schoenen, zelfde blauwe jasje met een wit overhemd en opstaande kraag. Geen giletje of stropdas. De nonchalante sexy look, maar dan in een kleine verpakking! Lekker kort haar en een pilotenbril, geheid dat elke vrouw – groot en klein – gecharmeerd zal zijn van jouw zoontje in zijn nonchalante kinderbruidskleding. Bovendien zal hij zich erg stoer voelen in zo’n pak en dat voegt veel vreugde toe!

De frisse knaap


Houden jullie een strandbruiloft of hebben jullie in elk geval erg mooi weer? Stel je dan deze kinderbruidskleding eens voor: een knielang zandkleurig of lichtbeige broekje, een wit overhemdje met blauwgrijze bretels en een lichtroze vlinderstrikje. Aan de voeten bootschoenen of natuurlijk lekker blote voeten. De haren netjes in een scheiding of anders (bij een wilde bos krullen bijvoorbeeld) een schattig, klein, zwart hoedje. Ongelooflijk schattig! De bruidsjonkers kunnen natuurlijk ook een mini-bruidegom worden qua kinderbruidskleding. Er is zoveel schattigs te vinden – kijk maar eens op Pinterest – en op jullie bruiloft is uiteraard alles mogelijk. Kinderen vinden het heel erg leuk om mooie kleren aan te hebben en van iedereen te horen hoe leuk ze er wel niet uit zien. Ze zijn gek op aandacht en dat verdienen ze ook op jullie bruiloft. We wensen je in elk geval heel veel plezier met het uitzoeken van de leukste kinderbruidskleding!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation