Bruidskinderen, wat dragen zij?

Bruidskinderen. Wie heeft er geen beeld bij? Vertederende minimensjes die er op hun allermooist uitzien. Het is een prachtig plaatje als jij in je bruidsjurk naar voren schrijdt, terwijl de bruidskinderen voor je uitlopen om bloemblaadjes te strooien en de ringen aan jullie mogen geven. De meeste kinderen vinden het zelf ook een hele eer.

bruidsmeisjes wat dragen zij?

Vertedering alom


Wat dragen de bruidskinderen zoal? Kleine meisjes dragen meestal een schattig, wit jurkje, compleet met mooi opgestoken haar en bijpassende schoentjes. Kleine jongens dragen soms een pak met een overhemdje eronder, passend bij de kleding van het bruidspaar. Iets minder formeel kan natuurlijk ook. Een makkelijke broek waarin ze zicht lekker kunnen bewegen en een stoere bijpassende pet op het hoofd.

Bruidsmeisjes


Net als de andere gasten gaan de (volwassen) bruidsmeisjes niet in het wit gekleed. De bruid kiest de kleur voor de bruidsmeisjes. Omdat ieder bruidsmeisje een ander figuur heeft, zal niet iedereen dezelfde jurk even goed staan. Een tip is om wel één kleur te kiezen voor de jurken van de bruidsmeisjes, passend bij het thema van de dag, maar dan wel ieder in haar eigen jurk.

Bruidsjonkers


Ook voor bruidsjonkers is er speciale kleding. Zij krijgen vaak een pak aangemeten dat past bij de kleding van de bruidsmeisjes en natuurlijk van het bruidspaar.
Over het algemeen geldt dat themakleur kan prima terugkomen in de details van de kleding van de bruidskinderen.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation