Welke.nl

Van traditioneel tot trendy

Bij een huwelijk komt nogal wat drukwerk kijken: save the date kaarten, uitnodigingskaarten, RSVP kaarten, menu-, naam- en bedankkaartjes. Ook de liturgietekst in het kerkboekje behoort tot het drukwerk. 

lees verder

Trouwkaarten

Laat je inspireren

Hoe maak je originele trouwkaarten?

Helaas hebben we niet één of andere formule waardoor jij super mooie en originele trouwkaarten krijgt. Qua vorm en stijl zijn er geen regels en je kunt doen wat je wil. Maar wat zijn leuke en originele trouwkaarten?

De leukste huwelijkskaarten

Elke bruiloft begint met het versturen van huwelijkskaarten. Zo weet iedereen die belangrijk voor jullie is wanneer de grote dag zal zijn. Er zijn veel verschillende huwelijkskaarten te krijgen en daarnaast kun je ook zelf huwelijkskaarten ontwerpen. Zo heb je altijd unieke huwelijkskaarten!

Welke trouwkaartjes kiezen we?

Voor een eerste indruk van hoe jullie bruiloft zal worden heb je spetterende trouwkaartjes nodig. De uitnodiging is de eerste glimp die de gasten van jullie bruiloft te zien krijgen en voor de meeste gasten is dit ook het laatste, tot de bruiloft zelf. Welke eerste indruk wil jij maken met je trouwkaartjes?

Zelf trouwkaarten ontwerpen

Het is een leuk klusje om te doen en het wordt helemaal gezellig als je er een high tea van maakt met je vriendinnen. Je eigen trouwkaarten ontwerpen, het is gemakkelijker en kost minder tijd dan je denkt!

Wat staat er op de trouwkaart?

Welke informatie staat er doorgaans op een trouwkaart? Om te voorkomen dat je plat wordt gebeld met allerlei vragen, hebben wij een handig lijstje voor je gemaakt om te zorgen dat jouw trouwkaart compleet is.

Naam- en tafelkaarten

Een goede tafelschikking is echt onmisbaar om het diner goed en ontspannen te laten verlopen. Het zorgt voor duidelijkheid bij de gasten|Lees meer…

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation