Zelf trouwkaarten ontwerpen

Het is een leuk klusje om te doen en het wordt helemaal gezellig als je er een high tea van maakt met je vriendinnen. Je eigen trouwkaarten ontwerpen, het is gemakkelijker en kost minder tijd dan je denkt!

decoratie_bloemen_buiten

Professionals


Eigenlijk is niets onmogelijk bij trouwkaarten ontwerpen. Je kunt zelf het heft in handen nemen en online trouwkaarten ontwerpen. Er zijn vele aanbieders op online gebied en je kunt gemakkelijk en snel de beste aanbieders eruit pikken met de populairste kaarten of het grootste aanbod. Inspiratie opdoen is op het internet reuze gemakkelijk.

trouwbedankjes_papiertjes-kaartjes kopie
Wil je echter persoonlijke begeleiding en ideeën van iemand anders horen, dan kun je natuurlijk vriendinnen om hulp vragen, maar je kunt ook naar een professioneel bedrijf stappen. Verschillende bedrijven hebben de mogelijkheid om trouwkaarten te ontwerpen. Denk hierbij aan drukkerijen, grafische centra ofwel grafische ondernemingen en printcenters. Ook sommige fotografen bieden trouwkaarten ontwerpen aan. De kaarten worden dan sowieso heel bijzonder, uniek en persoonlijk! Je gaat samen met de professional rond de tafel zitten en bespreken de opties die het beste bij jouw wensen passen.

huwelijkseis_bruidje_strand

Tekst


Bij trouwkaarten ontwerpen zien we veelal de tekst “Wij gaan trouwen” of “Mrs and Mr”. Lekker kort en krachtig, maar er zijn zoveel meer trouwkaarten ontwerpen! Een mooie foto van jullie op de voorkant maakt direct duidelijk om wie het gaat. Maar je kunt ook een krijtbord nemen met jullie namen in krijt, een magazinecover waar jullie als beroemdheden op staan, een getekende taart of een ander vrolijk en kleurrijk tekeningetje, schattige dieren met feestkleding aan of natuurlijk een strakke kaart met een chique uitstraling. Verzin iets geks of moois en de professional kan het voor je realiseren. Kijk voor meer inspiratie en professionals op onze website.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation