Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Op ontspannen huwelijksreis naar het Indonesische Bali

Ben je nog op zoek naar een bestemming voor je huwelijksreis? Overweeg een trip naar het Indonesische Bali met KLM. Je bent hier een groot deel van het jaar verzekerd van hoge temperaturen, een prachtige groene omgeving en tal van goed betaalbare resorts die je van alle luxe voorzien die je wenst. Denk aan een eigen zwembad, de mogelijkheid om voor een paar euro een massage te boeken met je kersverse man of vrouw, enzovoorts. Niet onbelangrijk is hetgeen je op het eiland kunt ondernemen. Trek langs de typische Balinese rijstvelden, waar een foto op de schommel niet mag ontbreken. Boek een tour naar de Tanah Lot tempel, die bij vloed niet te bereiken is. Staat het water laag? In dat geval wandel je naar de tempel toe. Zorg dat je op tijd weer terug bent om geen natte voeten te krijgen!

Maak een rondtocht over het Balinese eiland

Bij een huwelijksreis naar Bali kun je kiezen voor een verblijf op één locatie. De ideale manier om bij te komen van de mooiste dag uit je leven en samen met je partner na te praten over de stukjes en speeches die gedeeld werden. Wil je echter wat meer van het eiland zien? Maak in dat geval een rondtocht, waarbij je op verschillende plekken overnacht. Onder meer Ubud is hierbij zeer populair, evenals Canggu en Kuta. Het zijn tegelijkertijd de meest bekende plaatsen van het eiland. Blijf vooral niet te lang hangen in Denpasar. Het eiland heeft veel meer te bieden dan deze grote plaats!

Met de boot vanaf Bali naar de Gili’s

Een alternatief voor een rondtocht op Bali zelf is een bezoek aan de Gili-eilanden. Het is een eilandengroep die je eenvoudig vanaf Bali bereikt; er zijn meerdere maatschappijen die dagelijks op en neer varen. De eilandengroep bestaat uit drie eilanden: Gili Meno, Gili Trawangan en Gili Air. Ze hebben ieder hun eigen karakter, maar zijn bovenal het bezoeken waard! Leuk aan de eilanden is dat er geen gemotoriseerd verkeer rijdt. Mensen wandelen er, nemen de fiets of rijden er rond met een paard en wagen. Doordat de eilanden relatief klein zijn, is alles goed te voet te doen.

Leer de onderwaterwereld kennen bij de Gili’s

Wanneer je voor een ontspannen, zonovergoten huwelijksreis naar de Gili-eilanden kiest, mag een bezoek aan de onderwaterwereld niet ontbreken. Rond deze eilanden kun je fraai snorkelen, mede door het heldere zeewater. Op het strand vind je meerdere organisaties die snorkeltours aanbieden.
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation