9. Huwelijksreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is mooi, fascinerend en avontuurlijk. Het land heeft een afwisselende natuur en een rijk dierenleven en biedt allerlei mogelijkheden voor prachtige reizen. Zoals de ‘garden route’, een reis langs de diverse wijnstreken. Ook kun je de nationale parken bezoeken en de indrukwekkend wilde dieren van nabij bekijken. Voel je helemaal op safari met deskundige gidsen, rijdend in Land Rovers, logerend in lodges en gewapend met foto- en videocamera’s. En beleef Out of Africa op jullie eigen manier tijdens jullie unieke huwelijksreis naar dit prachtige land. Heb je de jungle gezien, ga dan naar Kaapstad met zijn  prachtige stranden en mooie restaurants en geniet van het uitzicht op de Tafelberg. Teveel om op te noemen dus, vandaar dat de negende plaats uit onze huwelijksreizen top 10 is voorbehouden aan Zuid-0Afrika!

9. Huwelijksreis Zuid-Afrika

Jullie huwelijksreis naar Zuid-Afrika


Een huwelijksreis naar Zuid Afrika biedt ongekende diversiteit. Je kunt er zoveel doen, dat je waarschijnlijk tijd tekort komt. Alleen al in en om Kaapstad kun je dagen doorbrengen! Wat bijvoorbeeld ook geldt voor de garden route langs de zuidkust. Ruim echter wel voldoende tijd in voor een heuse safari. Alles wat je op safari ziet, beleeft en meemaakt is immers met niets anders ter wereld te vergelijken. De natuur op haar mooist, de kans om allerlei wilde dieren van nabij en in hun natuurlijke habitat tegen te komen en de spanning die dat soms kan oproepen: waar vind je dat anders dan in Zuid-Afrika?

Heb je daarna nog tijd over, dan kun je overwegen een van de buurlanden te bezoeken, zoals Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique en Swaziland. Maar, houd er rekening mee dat Zuid-Afrika 29 keer zo groot is dan Nederland. Zonder auto en vliegtuig kom je dus nergens. De temperaturen in Zuid-Afrika bewegen zich tussen 30 graden in de zomer en 20 graden in de winter.  Regenmaanden zijn december en januari. Zijn jullie kortom op zoek naar een bijzondere huwelijksreis vol afwisseling en unieke belevenissen, dan is Zuid-Afrika een echte aanrader.

De mooiste rondreizen door zuidelijk Afrika

 
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation