7. Huwelijksreis Mauritius

Het eiland Mauritius als dè huwelijksreisbestemming bestempelen zou de andere bestemmingen uit deze huwelijksreizen top 10 tekort doen. Maar Mauritius doet wel een hele goede gooi met zijn fantastische stranden, uiterst comfortabele hotels, de vriendelijke mensen en de topservice. Mauritius is superromantisch, luxueus en rustig. Wat ook geldt voor de hotels op het eiland. Op Mauritius vind je in het binnenland veel groene natuur afgewisseld met suikerrietvelden, dorpen en bergen. Het eiland heeft een heerlijk tropisch klimaat, schitterende stranden, koraalriffen en een mooie heldere zee. De parel van de Indische Oceaan, aldus de bijnaam van Mauritius. Daaraan is niets overdreven.

7. Huwelijksreis Mauritius

Jullie huwelijksreis naar Mauritius


Mauritius ligt in de Indische oceaan, ten oosten van Afrika. Het eiland telt vele prachtige stranden met daarachter laaggebergte. De hoogste berg meet 828 meter en midden op het eiland vind je een bergplateau van ruim 600 meter hoog en van vulkanische oorsprong, alsmede diverse meren, rivieren en watervallen. Naar Mauritius kun je het hele jaar door gaan; het is er bijna altijd mooi weer. En valt er eens wat regen, dan is dat veelal in het binnenland (vandaar de groene natuur) en meestal zo weer voorbij. Februari en maart kennen overigens wel tamelijk veel bewolkte dagen. Die kun je dus beter vermijden.

Mauritius is een huwelijksreisbestemming om in te lijsten. Het plaatsje is helemaal compleet met schitterende stranden, een prachtige zee waarin je heerlijk kunt duiken, snorkelen en zwemmen (door de koraalriffen wordt de golfslag gebroken en is het water heerlijk rustig), fantastisch romantische hotels, heerlijk verfijnd eten en een ongekend goede service. Wil je een dagje weg van het strand dan zijn er allerlei trips naar het binnenland, bijvoorbeeld naar oude vulkaankraters waarin zich nu mooie meren bevinden en waar je kunt genieten van prachtige uitzichten. Ook de botanische tuinen, de Royal Botanical Gardens, die zijn aangelegd in het begin van de 18e eeuw, zijn niet te versmaden. Evenals de golfbanen als je althans actief golfer bent.

Een huwelijksreis naar  Mauritius is daarom heel bijzonder. Het eiland vormt het perfecte decor voor een heerlijke huwelijksreis vol rust, romantiek, privacy, een perfecte service, heerlijk eten en drinken en fantastische hotels. Een echte aanrader!

De mooiste rondreizen door zuidelijk Afrika
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation