6. Huwelijksreis Maleisië

Maleisië, de zesde bestemming uit onze huwelijksreizen top 10, is een prachtig land. Met een schitterende natuur, enorme regenwouden, superstranden en een vriendelijke, uiterst gastvrije bevolking. Maleisie is ook verfijnd. Wat bijvoorbeeld geldt voor de attente service in de hotels en de restaurants. Hier kunnen jullie een bijzondere huwelijksreis beleven. En wil je een keer proeven van het stadse leven, dan is er de hoofdstad Kuala Lumpur met de 452 meter hoge Petronas Twin Towers en de  Masjid Jamek, de prachtige 100 jaar oude moskee en het belangrijkste gebedshuis van Kuala Lumpur.

6. Huwelijksreis Maleisië

Jullie huwelijksreis naar Maleisië


Maleisië kun je per vliegtuig bereiken door naar de hoofdstad Kuala Lumpur te vliegen of via Singapore. Het grootste gedeelte van Maleisië ligt op het vaste land en verder zijn er allerlei mooie  eilanden, waaronder de beroemde Perhentian Islands. Maleisië biedt jullie heel veel mogelijkheden om allerlei uiteenlopende activiteiten te ondernemen. Het land is veilig en goed georganiseerd. De hoofdstad Kuala Lumpur is een absolute wereldstad met een indrukwekkende architectuur. Na een paar dagen genieten van Kuala Lumpur kun je de stad gebruiken als startpunt voor jullie verdere reis. Zo kun je meedoen aan enkele jungletochten die ook voor niet-geoefenden heel goed te doen zijn. Daarna kun je bijvoorbeeld naar een of meer van de eilanden gaan en daar in een hotel verblijven. Die hotels liggen meestal aan het strand en bieden je alle luxe, inclusief een goede keuken. Op de eilanden kun je trips maken naar steden, dorpjes en andere bezienswaardigheden.

Een huwelijksreis naar Maleisië brengt jullie in een prachtig land met allerlei faciliteiten om een fantastische rondreis te maken of op één adres te blijven en daar heerlijk te relaxen. Het zou alleen wel jammer zijn als jullie tijdens je verblijf in Maleisië geen kennis zouden maken met wat dit land allemaal te bieden heeft.

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation