5. Huwelijksreis Malediven

Houden jullie van zon, zee, rust en comfort? En ook nog eens van romantiek en lekker eten en drinken? Dan zijn de Malediven, de vijfde bestemming uit onze huwelijksreizen top 10, een prima bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis. Je kent de plaatjes in de tijdschriften wel: de hagelwitte stranden, de turkooisblauwe zee, de hotels en aanlegsteigers op houten palen, de elegante watervliegtuigen en de vriendelijke bevolking. Zij wachten erop om van jullie huwelijksreis iets heel bijzonders te maken!

5. Huwelijksreis Malediven

Jullie huwelijksreis naar de Malediven


De Malediven is de verzamelnaam voor een groep van maar liefst 1198 koraaleilanden verdeeld over 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. Hoewel hun totale oppervlakte 90.000 km² bedraagt, is de oppervlakte aan land slechts een nietige 298 km². Het grootste eiland is 5 km² groot, negen eilanden zijn groter dan 2 km², 200 eilanden zijn bewoond en nog eens 88 zijn eilanden waar alleen een hotel op staat. Deze hoteleilanden zijn alleen per watervliegtuig bereikbaar. Wat als voordeel heeft, dat je dan tegelijk kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de eilanden, de zee en de schitterende stranden. Reizen per watervliegtuig heeft iets elegants en een bepaalde romantische grandeur. Hoewel deze watervliegtuigen wel aan de kleine kant zijn. Ze landen op het water en taxiën jullie dan naar de bestemming: jullie hotel. Luxer kan het niet! Waar je aan moet denken bij het boeken is het weer. In juli en augustus valt hier de meeste regen. Het droge seizoen loopt van december tot april.

De Malediven nodigen je elke dag van je verblijf uit om zo weinig mogelijk te doen. Heerlijk relaxed luieren, lekker wat lezen, van elkaar genieten en dat afgewisseld met heerlijke koele dranken, smakelijke maaltijden en een perfecte service. Alles wat een echte huwelijksreis moet hebben, dus! En wil je een keertje wel actief worden, dan kun je hier prima duiken en snorkelen. De mooiste duikpek op aarde, worden de Malediven wel genoemd. Dat alles maakt van de Malediven een echte droombestemming voor een perfecte huwelijksreis waarin het jullie aan niets zal ontbreken!
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation