10. Huwelijksreis Caribbean

Azuurblauwe zeeën, parelwitte stranden. Waar Aruba en Curaçao als Caribische eilanden in onze huwelijksreizen top10 als eerste staan vermeld, vinden we op de laatste plaats het hele gebied dat de Caribische eilanden omspant; de Caribbean. Met eilanden als Jamaica, Antigua, Cuba of de Bahamas. Cuba bijvoorbeeld met zijn vergane grandeur vol prachtige oude huizen, verweerde grote Amerikaanse auto’s en meeslepende muziek. Antigua met zijn prachtige stranden, luxe hotels en gezellige haventjes, Bahamas met zijn historische hoofdstad Nassau, zijn nationale parken en talrijke feesten vol zang en dans. En dan het sprookjesachtige Jamaica met zijn oogverblindend mooie stranden, het tropisch regenwoud en tal van beken en rivieren. Het is duidelijk: eigenlijk alle Caribische eilanden zijn prachtig en bieden alles wat je op je huwelijksreis wilt meemaken en ervaren.

10. Huwelijksreis Caribbean

Mogelijkheden huwelijksreis Caribbean


Een tot heden relatief onbekend pareltje en een regelrechte aanrader voor een onvergetelijke huwelijksreis is het Caribische eiland St. Barth of  St. Barthélemy, ook wel het St. Tropez van de Caribbean genoemd. Relatief onbekend (tenzij je al heel lang deel uitmaakt van de rondreizende jetset), trendy, rustig, prachtig en vol luxe. Maar dan wel op een relaxte manier, het blijft immers de Caribbean. Dus, easy does it. Magnifieke stranden, perfect voor zeilen en onderwatersporten, elegante hotels waar het je aan niets ontbreekt, zeer goede restaurants en een mekka voor wie van shoppen houdt door de vele luxe boetieks.

Jullie huwelijksreis naar St. Barth


St. Barth of St. Barthélemy is Frans en ligt vlakbij Sint Maarten. St. Barth is een bijzonder exclusieve bestemming, massatoerisme zul je er niet tegenkomen. Dat zorgt voor rust en ruimte om je heen. Ideaal voor jullie huwelijksreis omdat je er heerlijk van elkaar kunt genieten en de tijd aan jezelf hebt. De natuur is prachtig en wordt uitstekend onderhouden. Alles is hier schoon en opgeruimd. Het eiland is rotsachtig en geaccidenteerd en biedt allerlei leuke slingerende weggetjes die je met je gehuurde cabriolet natuurlijk wilt ontdekken! Neem wat lekkers mee voor onderweg. En zie je een heerlijk strandje, zet de auto dan stil en geniet daar van wat jullie hebben meegebracht. Lekkere snacks met een gekoeld flesje bubbels erbij misschien? Waarmee we bij de gastronomie zijn. Daaraan geen gebrek. St. Barth is een Frans eiland en telt vele goede Franse restaurants. En dat proef je!

Houd er bij al die fantastische vooruitzichten wel rekening mee dat een huwelijksreis naar St. Barth niet echt goedkoop is. Dat kan ook niet als je bedenkt dat massatoerisme hier ontbreekt en er veel welgestelde mensen komen. Kunnen jullie je het veroorloven, dan is er echter weinig wat tegen St. Barth als bestemming voor jullie huwelijksreis op kan. Moet het toch wat goedkoper, wijk dan uit naar een van de nabij liggende Caribische eilanden en doe tussendoor ‘een dagje St. Barth’. Of maak een combinatie van drie of vier eilanden en ga ‘eiland hoppen’ voor nog meer prachtige en onvergetelijke indrukken uit de Caribbean!

 
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation