8. Huwelijksreis De Seychellen

De Seychellen, de achtste bestemming uit onze huwelijksreizen top 10, is de verzamelnaam van een groep eilanden in de Indische oceaan. Die eilanden genieten een grote bekendheid door hun prachtige natuur, hagelwitte stranden en mooie groene natuur. Aantrekkelijk is bovendien dat je je op de Seychellen van eiland naar eiland kunt begeven; het zogenaamde island hopping. Zo kun je bijvoorbeeld enkele dagen op de hoofdeilanden Mahé, Praslin en La Diguee verblijven. De Seychellen bieden jullie kortom allerlei mogelijkheden voor een romantische huwelijksreis, waarbij je ook allerlei activiteiten kunt ondernemen. Zoals snorkelen, duiken en zeilen.

8. Huwelijksreis De Seychellen

Jullie huwelijksreis naar de Seychellen


De Seychellen liggen in de Indische Oceaan. In totaal telt de eilandengroep maar liefst 115 eilanden. Het aardige is dat elk strand op de Seychellen verschillend is waardoor er steeds wat nieuws valt te ontdekken. Wat ook geldt voor de alom aanwezige prachtige natuur. Jullie huwelijksreis naar de Seychellen kun je nog wat meer afwisseling geven door island hopping: per vliegtuig of per (zeil)boot ga je naar eilanden als Mahé, Praslin en La Digue, de drie bekendste van de Seychellen, of naar nog mooiere en superexclusieve eilanden als Denis, Desroches, Bird, Silhouette en Alphonse. Door het heldere zeewater en de rijke onderwaterwereld zijn de Seychellen een paradijs voor duikers en snorkelaars. Het grootste eiland Mahé telt maar liefst 68 palmstranden, het één nog mooier dan het ander, en een bijzonder bergachtig binnenland. Op dit eiland bevindt zich overigens ook het vliegveld, maar Mahé is sowieso een uitstekend eiland om jullie huwelijksreis te beginnen. Er is veel te zien aan unieke planten en vogelsoorten, er zijn prachtige stranden, je kunt er heerlijk wandelen en er is een zeepark dat je kunt bezoeken.

De hoofdstad Victoria ligt in het noorden van het eiland. Genoeg gezien? Stap op het vliegtuig en land op het eiland Praslin, ooit een toevluchtsoord voor Arabische handelaren en piraten. Het eiland bestaat grotendeels uit oerwoud, maar ook vind je er het park 'Vallée de Mai' waar je heerlijk kunt wandelen. In dit park vind je  de zeldzame Coco de Mer palmboom, het symbool van het eiland. Het park wordt niet voor niets ook wel 'Garden of Eden' genoemd. Voor de kust van Praslin zwemmen een kleine 900 vissoorten. Ideaal dus voor duikers en snorkelaars.

Het op vier na grootste eiland is La Digue, het eiland van de ossenwagens en huurfietsen vanwege het beperkt toelaten van auto’s. Hier vind je de unieke lichtroze stranden van Grande Anse, Petit Anse en Anse Cocos. De Seychellen zijn een prachtige en tegelijkertijd superluxe huwelijksreisbestemming met goede en comfortabele hotels en daarin gevestigde bijzonder goede restaurants. Samen zorgt dat voor een unieke bestemming voor een heerlijk romantische, exotische, verzorgde en luxe huwelijksreis.

 
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation