Een moment om in te lijsten. Mooie trouwfoto's

Dat je mooie foto's wilt overhouden aan je trouwdag om later nog van de sfeer, de mensen en het gevoel van de dag te kunnen genieten, spreekt voor zich.Tegenwoordig kan je zelfs je eigen trouwfoto als schilderij aan de muur bestellen.

Een moment om in te lijsten. Mooie trouwfoto's

Het verhaal van jullie


Foto's die het verhaal van de dag vertellen in een album, en misschien wel een paar voor aan de muur. Ook je familie zal je dankbaar zijn voor een paar mooie foto's van jullie samen om te kunnen showen en in te lijsten.

Echtheid raakt


Voor een “lijstjesfoto” is het natuurlijk nodig dat jullie er samen op staan, op een mooi plekje zijn en liefst ontspannen kijken. Maar wat maakt nu een mooie foto? Smaken verschillen. Waar het ene koppel zichzelf zal herkennen in stoere foto's op een industriële plek, gaat de ander juist voor een romantischer plaatje bij zonsondergang.

Samen


Echtheid is echter een universeel soort mooi, dat bij iedereen aankomt. En dat is echtheid. Echte emoties van echte mensen, vastgelegd zonder dat ze daar veel moeite voor hoeven doen. Een betekenisvolle momentopname waar de sfeer en liefde voor elkaar zichtbaar zijn en die zo min mogelijk in scene is gezet.

Op de foto


Een ideaal moment voor een lijstjesfoto is het verlaten van de trouwlocatie: alle gasten wachten jullie op met iets gezelligs in de handen om te strooien, te blazen of in de lucht op te laten, jullie zijn sowieso al op je mooist in je prachtige kleding en waarschijnlijk een tikje opgelucht dat het spannendste deel van de dag achter de rug is. Laat het feest beginnen! En zie daar de lijstjesfoto:

Echte plek, echt moment, echte liefde!


Als dit moment van de dag fotografisch minder geschikt is voor een foto van jullie samen, vanwege de plek en het licht bijvoorbeeld, of omdat jullie op dezelfde locatie blijven na de ceremonie, is een alternatief om op een rustig moment van de dag samen met de fotograaf een kort wandelingetje te maken. Ook dat kan mooie en persoonlijke beelden opleveren waarin je jezelf herkent, en je hoeft dan geen uren weg van je feest en je gasten.Kortom, voor een moment om in te lijsten hoef je niet ver te gaan. Geniet van jullie dag, en kies een fotograaf die precies dat goed weet vast te leggen.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation