4. Huwelijksreis Toscane

Hoog genoteerd als populaire bestemming voor huwelijksreizen is de Italiaanse regio Toscane, vierde in onze huwelijksreizen top 10. Dat is niet voor niets. De schitterende landschappen, prachtige monumentale villa’s en historische gebouwen, het bijzondere licht en niet te vergeten, de rijke Italiaanse keuken en de heerlijke wijnen hebben al menigeen in vervoering gebracht. Italië is rijk aan kleine romantische hotelletjes en restaurantjes, ver verwijderd van de drukte. Hier weten de mensen nog wat genieten is. Dolce fa niente – het zalige nietsdoen is hier uitgevonden. Perfect voor een heerlijk relaxte huwelijksreis.

4. Huwelijksreis Toscane

Jullie huwelijksreis naar Toscane


Naar Italië – en zeker naar de Toscane – ga je het beste met de eigen auto. Of misschien nog beter: je vliegt ernaar toe en huurt een auto op de luchthaven. Dat scheelt je heel veel reistijd. Met de auto kun je heerlijk rondtoeren en kom je op plekjes die je anders zou missen. Ga lekker op de bonnefooi, maar houd wel rekening met de drukke vakantiemaanden. Zeker op een populaire bestemming als de Toscane. Een goed idee is om een of een aantal hotels vooraf te reserveren als basis voor je trip en van daaruit tochten te maken. Vergis je bovendien niet in de afstanden. Italië is een groot land en voor je het weet ben je uren onderweg. Een goede kaart en een navigatiesysteem aan boord zijn daarom geen overbodige luxe.

Italië kent een lange en grootse historie en heel veel cultuur. Dat zie je terug aan de ontelbare monumentale gebouwen, de oude dorpjes, de prachtige historische stadscentra, de musea en allerlei andere bezienswaardigheden. Waar je in Italië ook volop van kunt genieten is het natuurlijke gevoel voor stijl, design en de goede dingen van het leven. Ga maar eens shoppen in de centra van Milaan of Turijn en kijk je ogen uit als de elegant geklede Italianen voorbij flaneren. De winkels zijn er schitterend en de stijl van leven opwindend. Misschien iets als intermezzo tijdens jullie huwelijksreis, zo’n dagje shoppen?  Wat ook erg leuk (en betaalbaar) is in Italië is het overnachten in leuke boerderijtjes, het Agriturismo.

Een huwelijksreis naar het Italiaanse Toscane is daarom zeker de moeite van het overwegen waard met tal van mogelijkheden en bezienswaardigheden. Spreekt de Italiaanse sfeer jullie aan, oriënteer je dan eens op een fantastische huwelijksreis naar deze bestemming. Arrivederci! Tot ziens!
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation