Social media op je bruiloft

In eerste instantie is het een beetje een gek idee; de bruid en bruidegom die met hun telefoontje aan het spelen zijn.

bruidstaart_pastels_klassiek_jj
Toch is het tegenwoordig heel normaal om ieder leuk momentje met de hele wereld te delen. Je bruiloft staat natuurlijk met stip bovenaan als het om leuke momentjes in je leven gaat, dus waarom zou je het op die dag niet doen?

huwelijksreis_wit_selfie_o
In sommige relaties zou er net zo goed gezegd kunnen worden: Dan verklaar ik jullie nu tot man en vrouw! U mag dan nu uw Facebookstatus aanpassen, i.p.v. het kusmomentje. Dat gaat natuurlijk wel een beetje ver. Al zou het wel een leuk grapje zijn.

bruidsaccessoire_schoenen_1
Maar een snelle selfie voordat je het altaar betreed vind ik eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee. Het is natuurlijk een taak die je aan één van je bruidsmeisjes zou kunnen toebedelen. Jij maakt de selfie en zij zorgt dat die gefilterd en wel op je Social media accounts prijkt.

bruidssuite_wifi_man
Ik zou zeggen: Wees dat gekke bruidspaar die ook nog eens een aantal selfies maakt, naast al die andere vastleggingen. Het is tenslotte één van de mooiste dagen in je leven. Maar pas uiteraard op dat je niet de hele dag met je telefoon voor je snoetje zit, vind een balans.

Geschreven door Saskia Baggen.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation