Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruidstaart in gemeente Almere

Van traditioneel tot trendy

Bij een bruiloft hoort een bruidstaart. Bruidstaarten zijn er in alle soorten en maten, voor ieder budget. En deze feestelijke traktatie moet er niet alleen schitterend uitzien, maar ook nog eens heerlijk smaken.

Ga daarom samen met je aanstaande bruidegom uitgebreid taarten proeven, zodat jullie uiteindelijk de beste keuze kunnen maken. Een tip is om voor de verschillende lagen een taartvulling met een andere smaak te kiezen.

Klassiek of trendy?
De traditionele, klassieke bruidstaart is groot, wit van kleur, telt minimaal drie lagen en is voorzien van een miniatuurbruidspaar. Tegenwoordig zijn er vele varianten op de traditionele bruidstaart te bedenken in allerlei soorten, vormen en kleuren. 

Veel bruidsparen kiezen nu ook voor de dessert table. Dat is een mix van verschillende kleine taarten, cup cakes, cake pops, macarons en andere lekkernijen.

Weetje!
Een leuk weetje over de bruidstaart is dat de bovenste laag, waarop vaak een bruidspaar staat, volgens de traditie niet mag worden aangesneden. Deze laag moet lange tijd in de vriezer worden bewaard. Het bijgeloof is veel geluk voor het bruidspaar en een kinderrijk huwelijk.

Hieronder vind je veel meer informatie, ideeën en inspiratie over de mooiste en lekkerste bruidstaarten.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation