Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in Tilburg? Bekijk de mooiste trouwlocaties & check de trouwtarieven

Wil je trouwen in Tilburg? Lees dan snel verder voor de beste praktische tips! Wij helpen je op weg bij de praktische voorbereidingen.

Aanmelden voor ondertrouw

Wie wil trouwen in de gemeente Tilburg dient daarvan schriftelijk melding te maken. Je kunt de gemeente bellen voor een meldingsformulier en op dat moment direct een datum, tijd en locatie reserveren. Let op: je dient je minimaal twee weken en maximaal een jaar voor de gewenste datum te melden.


Lees ook Aanmelden voor ondertrouw Tilburg


Trouwtarieven in de gemeente Tilburg

Het ligt aan de trouwlocatie wat je betaalt voor een huwelijk of partnerschap. Een trouwlocatie in de stad kost bijvoorbeeld € 741,30. Op de gemeentesite staat een overzicht met de tarieven.

Welke dagen kun je gratis trouwen in Tilburg?

Gratis trouwen in Tilburg kan op maandagen om 09:00 uur en 9:30 uur. Let wel op, want er is momenteel een wachtlijst van zeven maanden. En er gelden een aantal voorwaarden, bijvoorbeeld dat alleen het bruidspaar en getuigen aanwezig zijn, en eventueel minderjarige kinderen.

Officiële Trouwlocaties voor de ceremonie

De gemeente Tilburg heeft trouwzalen in het Paleis-Raadhuis en het oude gemeentehuis in Udenhout. Daarnaast zijn er binnen de gemeentegrenzen nog veel meer trouwlocaties. Op de gemeentesite staat een handig overzicht.


Ga naar Gemeente Tilburg


Trouwlocaties in Tilburg voor je bruiloft vinden op Trouwen.nl

Natuurlijk weten wij als hét trouwplatform de beste trouwlocaties in de regio Tilburg! Van een landgoed tot een luxe hotel… Zeker weten dat er een mooie locatie tussen zit waar jullie helemaal blij van worden.


Ga naar Trouwlocaties TilburgTekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation