Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trendy alternatief: de desserttafel

Geen traditionele bruidstaart voor jullie? Denk dan eens aan een trendy alternatief: de desserttafel met daarop allerlei verschillende bruidstaartjes, cupcakes, cake pops, macarons en ander heerlijks. De supertrendy desserttafel is bedacht door styliste Amy Atlas en is in Amerika inmiddels een groot succes. Ook hier krijgt de desserttafel steeds meer aanhangers. Geen wonder als je zo’n feestelijk gedecoreerde en mooi gecomponeerde tafel vol heerlijks ziet!

Dessert tafel op jullie bruiloft

Op een desserttafel staan allerlei zoete en hartige lekkernijen mooi gerangschikt bij elkaar. Het gaat erom dat je door een zorgvuldige styling een prachtig totaalbeeld krijgt. Naast een feestelijk versierde tafel kun je bijvoorbeeld ook een mooi gedecoreerd kastje gebruiken.Voor de samenstelling van de desserttafel kun je verschillende taarten, koekjes, cupcakes, macarons, whoopie pies en cake pops gebruiken. En wat dacht je van grote potten vol met gekleurd snoepgoed?


Lees ook Heerlijke alternatieven voor de bruidstaart: de desserttafel


Styling opmaak voor de tafel

Voor de opmaak en decoratie van de desserttafel kun je bijvoorbeeld de kleur of het thema van jullie bruiloft gebruiken. Voor het etaleren van al het lekkers kun je fraaie plateaus, schalen, borden, etagères, glazen potten, linten, kleden en stoffen gebruiken.

Wat staat er op een sweet table?

Een desserttafel is niet alleen heel erg trendy, alles wat erop staat is ook nog eens heel erg lekker. Juist omdat er zoveel verschillends op staat is een desserttafel een super originele verrassing voor jullie gasten!


Lees ook Wat kost een bruidstaart?


Meer inspiratie?

Laat je inspireren door de desserttafels op onze Afbeeldingen bruidstaarten pagina en bekijk de websites van de professionals.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation