Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een barbecue op de bruiloft? Lees de tips!

Ben jij niet zo van de traditionele bruiloftsdiners? Mooi! Dan is dit artikel voor jou. Wij zijn namelijk fan van de barbecue, ja - óók op een huwelijk. Wat is er beter dan een perfect gegrild stuk vlees of vis op een feestelijke dag? Wij geven een paar tips om die BBQ op je bruiloft ook extra soepel te laten verlopen. Het blijft tenslotte een bijzondere aangelegenheid, dus daar mag de BBQ zich ook naar voegen. Happy marrying!

1. Kwaliteit van ingrediënten

Het klinkt misschien allemaal vrij logisch, maar toch zeggen we het maar: kwaliteit ingrediënten maken echt het verschil. Ga niet voor de supermarkt producten. Nee, dit is jouw dag, dus kies voor kwaliteit! Biologisch vlees, verse vis en heerlijke groentespiesjes; you name it.

2. De catering

Voor je bruiloft wil je professionals die weten hoe ze een perfect gegrild gerecht op tafel zetten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verbrand eten. Dit wordt tenslotte jouw grote diner. Er zijn genoeg cateringbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in BBQ gelegenheden, dus investeer ook in een goede catering die deze zorg uit handen kan nemen. Zij hebben bovendien ook een ingang naar groothandels met verse ingrediënten. Is dat ook weer gepiept!

3. Luxe, ook met BBQ

Wie zegt dat een BBQ niet luxe kan zijn? Met de juiste aankleding wordt ook de BBQ een chique eetervaring. Denk aan lange tafels gedekt met linnen tafelkleden, mooie besteksets en bloemstukken op tafel. Voorgerechten van grote borden met geroosterde schelp- en schaaldieren; echt een zomers recept, luxe en heerlijk! Zet je sauzen en bijgerechten in mooie schalen en kommetjes op tafel voor een relaxte sfeer.

4.Wijnen en andere dranken

Ook bij BBQ gerechten kun je makkelijk mooie bijpassende wijnen en dranken vinden. Vaak weet de catering hier ook wel raad mee, maar het is bijvoorbeeld ook leuk om een signature cocktail te bedenken als aperitief of digestief bij het dessert naast de passende wijnen.

Zo zie je maar, een BBQ op je bruiloft kan net zo magisch zijn als elk ander diner – misschien zelfs beter! Zeker als je fan bent van een relaxte en ongedwongen sfeer en je jouw huwelijk bijvoorbeeld in de zomer viert, kan een BBQ daar mooi aan bijdragen. Tip: check jouw gasten op voorkeur van voedingspatroon en eventuele allergieën. Dit kan met een BBQ wat ingewikkelder zijn

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation