Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidsboeket uit je eigen tuin plukken? Deze snijbloemen doen het goed!

Het klinkt heel romantisch, en dat is het eigenlijk ook: pluk je bruidsboeket gewoon uit je eigen tuin! Makkelijk, goedkoop en stiekem heel erg leuk. Lees snel verder welke bloemen in de zomer op hun mooist zijn.

Bloemen uit eigen tuin, hoe leuk is dat!

Wil je een persoonlijke touch geven aan je bruidsboeket én heb je een mooie tuin met verschillende soorten bloemen? Verwerk dan gewoon bloemen uit je eigen tuin in je bruidsboeket.

Wil je weten welke snijbloemen het goed doen in juni en de rest van de zomer?

Gelukkig zijn er veel soorten snijbloemen die op hun mooist zijn in de zomer. Denk bijvoorbeeld aan de tropische Bouvardia. Maar ook rozen en pioenen, zeer geschikt voor een bruidsboeket, staan prachtig in bloei in de zomer. Wil je wat anders dan anders, denk dan eens aan de zonnebloem. Of ga voor de lelie, die er in allerlei kleuren is!


Ga naar Afbeeldingen Bruidsboeket & laat je inspireren


Groene takken

Niet alleen snijbloemen, maar ook diverse soorten groen zijn geschikt om in een bruidsboeket te verwerken. Zoals klimop, een sterke klimplant die veel mensen in hun tuin hebben.

Bruidsboeket zelf maken doe je met deze tips

Wij helpen je graag op weg zodat je jouw droom-bruidsboeket kunt samenstellen. Want met deze tips doe je dat gewoon lekker zelf! Het is budgetvriendelijk én je kunt het precies zo maken zoals je zelf wilt.


Lees ook Bruidsboeket zelf maken doe je met deze tips


Of laten opmaken bij een bloemist of bruidsboeket professional?

Overweeg je om voor jouw bruidsboeket toch een bloemist in te schakelen? Neem dan wat foto’s mee als voorbeeld van jouw stijl en smaak. Denk vooraf na over de kleuren en type bloemen die je voor ogen hebt voor jouw boeket. De bloemist zal je zelf ook kunnen adviseren, maar als hij of zij weet wat jouw smaak is, kunnen jullie gericht een droomboeket samenstellen.


Ga naar Bruidsboeket Professionals & vraag naar de mogelijkheden


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation