Originele decoratie huwelijk

Waar denk jij aan als je denkt aan decoratie huwelijk? Je wil natuurlijk een leuke aankleding van de locatie, de dinertafels, de dansvloer, eigenlijk van alles wat de gasten te zien krijgen of wat er op de foto gezet zal worden.

decoratie_bloemenboog_pastels_o

Versier alles!


Nou ja, alles versieren is misschien niet mogelijk, maar je kunt natuurlijk heel veel dingen versieren! Qua decoratie huwelijk kan het bijna niet gek genoeg (wel druk genoeg, dus houd daar rekening mee). Bedenk wat er allemaal op de foto gezet wordt en of je dit voorwerp of onderwerp versierd wil hebben. Heb je een hond als huisdier? Er zijn veel accessoires of kledingstukken te koop voor de hond. Zo ziet ook hij er heel netjes uit op jullie bruiloft! Hetzelfde geldt voor wanneer je een paard bezit en je deze op de foto wil hebben: laat een vriendin je paard mooi poetsen zodat hij blinkend op de foto staat.

catering_champagne_groenboeket

Decoraties


Bij decoratie huwelijk wordt er vaak eerst gedacht aan de grote dingen die de meeste gasten zien of waar het langst verbleven wordt, zoals de feestzaal, eetzaal of receptie. Maar heb je ook aan decoratie huwelijk gedacht voor het huis waar de bruid wordt opgepikt? En de portieren van de auto? Of de tuin, waar je door middel van een prachtige loper naar de auto wordt begeleid? Die super mooie boog van witte rozen waar je onderdoor loopt. Zal er ook een loper liggen bij de receptie, of in de kerk? En wordt jullie liefdesnestje (bruidssuite) nog versierd worden?

bruiloft_decoratie_lantaarn_h

Professionele hulp


Soms heb je een inspiratieaanval en soms weet je niet meer wat je allemaal moet qua decoratie huwelijk. Gelukkig hebben wij een leger aan professionals op dat gebied klaarstaan, je kunt ze altijd raadplegen. Zij hebben vele bruiloften meegemaakt en volgen natuurlijk ook trends en ontwikkelingen op het gebied van decoratie huwelijk. Laat je inspireren! Voor meer decoratie ideeën kijk hier Delen met:
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation